tisdag 31 augusti 2010

hjärtsnörp..eller nåt

Panik...hjärtproblem eller nån jävla brist i allmänhet? Jag vet inte. Jag vet att jag har hjärtklappning, torr i munnen, skakar i händerna, känner mig som jag skall svimma och är allmänt keff.

Orka!? Jag vet ju inte om det psykiskt eller fysiskt och att beställa en läkartid är ju som att försöka få audiens hos påven. Nån jävla näbbgädda till sjuksyrra skall veta allt och avgöra om det är tillräckligt viktigt innan man får en tid EN OCH EN HALV MÅNAD fram i tiden.

Det känna som ångest i kroppen men jag har inte ångest i hjärnan...alltså är det ett adrenalinpåslag som orsakar allt?...men varför?

Jag börjar ju analysera varför jag mår så här för jag har totalfobi för att vara galen/ förlora kontrollen.
Visst kan det vara ett virus, nån slags förkylning...för jag har kännt mig sjuk i 2 veckor utan att det har brutit ut något.

Jag vill bara veta vad som pågår med min kropp just nu :( i söndags och måndags hade jag halsbränna från helvetet och total munntorrhet och darrningar/frysningar/ svettningar och andra mindre roliga magsymptom...men om jag kollar tempen så är den alltid 36.5 fast jag känner mig febrig.
Igår kväll fick jag sån hjärtklappning att jag inte kunde gå och prata i mobilen samtidigt utan att bli anfådd (inte ett problem annars). Hjärtat bankade så hårt att det höll på att hoppa ur ryggen på mig.

Gick i lugn takt till mamma och hade en puls på 100 när jag kom fram och det är MED betablockerare...WTF liksom!?

Hatar att inte känna mig 100%...

BAJS!!

Sen kommer pappa och stressar om salongen igen..anklagar liksom alla kring sig. Bara DET får jag hjärtklappning av.

Idag sa han...jag önskar du kunde ta över det och alla skulder och sen skulle du bränna den (han menar köra den i botten)....eh va? Vem har axlat hans skitinvestering i över 1½ år med livet som insats??

FAN GUBBE för att du lägger över din stress på mig sådär. Allt har varit DINA val. Från grunden upp! Sen skall jag skita ut mirakel i något jag inte fått ta beslut kring.

Fan för att du kommer som ett åskmoln och gör oss alla på dåligt humör med anderäkten stinkades av snus och svart kaffe där skeden står rätt upp i koppen utav själva styrkan i brygden (farsans ultimata tecken på psykisk stress). Jag vet direkt när du har den där lukten att du kommer förpesta tillvaron för oss genom att kleta ut ångest på oss.
Vi förstår din ångest! Men den är inte konstruktiv...den är destruktiv!

%&"#@&% för att du slänger i oss i den djupa änden av poolen och tvingar oss att simma som idioter i mörker motströms och sen blir stressad och stressar oss.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics