måndag 2 maj 2011

--------

Det blev för sent för insomningstabletten fölr jag tänkte att jag inte skulle vara så sömning idag om jag hoppade över den. Det var ju ett jävligt bra beslut...inte.

Jag hadedruckit cola light (koffein) och låg o störde mig på att hunden hade somnat innan mig och snarkade och sen tog det väl en evighet att somna och nu känns det som jag har krockat med ett godståg i 120km/h och överlevt.

Jag stog och höll Mickis ben i en evighet när hon krystade och spände mig så min överkropp är helt körd...fast jag antar att det är lättare än hennes körda underkropp :P men jag behöver använda min överkropp och lasra 180 miljoner LÅNGA laringar i dag...

Jag hoppades att den där känslan från igår skulle ha gått över.
Den utvecklades till att jag fryser, har ont i halsen, huvudet, nacken, armarna...ser ÄNNU mer flintskallig ut än någonsin, blöder mens som ett jävla as (tror kroppen budgeterar och kör 2 omgångar blodförlust i ett paket), jag har så ont i huvudet att det känns som om mitt fakking näsben och kindben skall sprängas i flisor.


Jag har MASSOR av kunder idag och alla förväntar sig att få en pratstund och så....jag vill inte yttra ett ord till någon om det inte får innehålla könsord eller andra vackra saker.

Bara min hunds trampdyneljud mot parketten stör mig så till den milda grad att jag funderar på om jag kan typ paketera in hans jävla fötter i silvertejp paket (med klistersidan utåt så han fakking fastnar där han står) så jag slipper höra honom röra sig...då kan ni gissa om jag mår bra idag.

Som Adam Sandler sjunger i The Weddingsinger (som fö är en av hans bästa filmer..han är kung!!!!!!) Somebody kill me please....I wanna fucking diiiiiiiiiiiie

Det känns som jag inte sovit öht.

Asså VEM har opererat in en bomb i mitt huvud...det göööör ont.

Okej nu dödar jag hunden..han sitter och psykstirrar på mig och knarrar för han är missnöjd över att jag inte rusar på promenad med honom.

Han låter som en hes gammal gubbe. Snart får han en väloljad fot i stjärten.

Mmmm...nä men mot jobbet då....kund om en halvtimme.

2 kommentarer:

Stor Arvid sa...

Määääh sluta sitt och skriv i din blogg på morgonen....sov lite till istället.....å du...harry stirrar hur mkt han vill på dig....det var jag som sa det till han....

BitterTwitter sa...

gå och torka av din diarréinfesterade jycke innan hela Skölsta har vinterkräksjukan...du vet ju att råttor sprider farsoter :P

 
Web Analytics