söndag 15 maj 2011

TJOHOOOOOOOOO :D

Jag är så jävla glad!!!

jag och min älskade soulmate...min lilla kusin Annapanna skall åka till Mallis på sola och bada Piña Colada-semester.

Jag har ny kropp :D hon är alltid fin (äckliga unge) och vi skall suuula...skall bli brüünt (Lilla Al Fadji et al 2009 :P) och vi är båda singlar och skall ha snuskigt roligt och bara njuuuuuuuuuuuta :D fan vad skooooooooooooooj!

Samma dag vi åker hem fyller jag ååååååår och det skall vi fira hemma i Muppsala eftersom det är en lördag :D och då är vi brunast (alternativt flagigast) i stan och då skall jag dra ut alla jälla människor som tjatar att jag skall ut o festa...då jäklar...11e juni...då skall ni me ut så festar vi taket av Flustret eller vart fan vi nu går.

Seeen är jag skit glad för tjejen som hade fått mailen från mitt konto på den där siten...har skrivit ett långt fiiint mail till mig där hon säger att hon vet att det inte är jag och att hon inte alls har tyckt allt det där som hennes sambo kläckte ur sig i sina mail till mig.

Jag blev så lättad att tårarna började rinna. Jag behövde bara veta att hon inte trodde illa om mig. Sen får alla andra tro vad dom vill. Hon vet vad som är vad!

Nu är det bara en sak kvar som stör mig...eller 2 egentligen.

1) är vänskapen med Ullis som gått åt helvete med stort H. Jag har svårt att släppa det mentalt.

2) är Debbie på Irland som drar ihop sig som en sköldpadda när hon mår dåligt och inte accepterar hjälp eller något utifrån. Det är jobbigt som fan att inte få hjälpa henne eller ens få prata med henne. Hon gömmer sig totalt. Sen kommer hon fram när hon mår bättre men jag tycker att sån vänskap är svår att ha.

Jag fattar att hon inte kan ha milslånga konversationer...men ett sketet: "jag orkar inte prata kan vi höras om 2 år" kan man faktiskt klämma ur sig. Då kan jag vänta 2 år. Knepigt att bara låtsas om ingenting sen kan jag tycka. Men jag tycker så jävla mycket om henne....vill ju inte släppa allt heller :(

Jaja...utöver dom äldre donnorna i min vänskapskrets så är jag ganska harmonisk. Jag väger ungefär vad jag vägde 2006 när jag kom hem till Sverige och kommer i alla mina jeans igen :D det är sjukt kul. Jag kom i ett par som jag inte ens kunde ha 2006.

Mina underbara vänner Jeanette och Ege har varit här med sina ungar o Micke (jeanettes karl) och tittat på tv och babblat hela kvällen. mamma kom också och hon smälter alltid in så bra med alla mina vänner. Får hon en liten grogg så är hon skitnöjd hehe.

Ege och Lale sover över så vi kan mysa imorrn med och sen skall jag träffa Tove som jag opererade mig samtidigt som. Hon hennes karl och lilla dotter kommer och hälsar på.

Idag var jag hos Mikaela och Dompi och träffade lilla Anastazia aka minimikkelina (nöjd nu jeanette...fast jag tycker minimikaela är sötare :P).
Det har varit kompisbarngos hela helgen. ALLA har verkligen barn nu. Galet!!

Men jag tar mitt avsmalnade singelaschle och drar till Mallis ist :D och lika gla för det är ja men gladast är nog Harry (för han får åka och hälsa på sina syskon när jag är borta och det tycker han är kalas).

Godnatt alla glada!!

Vi ses på ön <3

1 kommentar:

sabina sa...

skööööööönt att det har löst sig med mailhärvan! :)

 
Web Analytics