fredag 27 maj 2011

Hej heeeeeeeeeej :)

Den här dagen har varit riktigt trevlig. Även om kunder kommit försent och en del inte kommit alls (trots att dom stog och FÖRPESTADE min tillvaro igår tills jag gav upp och gav en tid som skulle vara min lunch) så är jag glad ändå.

Jag hade en bra kväll igår :) Röjde undan hemma för mina små älsklingsungar (två av dom iaf) skall komma från Örebro och bo hos mig i helgen.

Hittills har jag låtit dom sova i gästrummet eftersom jag har jobbat alal gånger dom varit här innan och jag vill kunna komam åt grejjer i mitt rum etc men nu skall dom få storsänga.

Dom är ju ett par...tillochmed förlovade och grejjer och dom behöver större utrymme än fjuttiga 120 som dom trängts på hittills i gästrummet.

Så jag flyttade in i gästrummet igårkväll för jag behövde ändå byta lakan i mitt rum.

FYSAAATAN vad den sängen är skön.

Jag hade glömt vilken ljuvlig säng det verkligen är. Den i gästrummet alltså.

Min stora säng är stenhård och den i gästrummet är mjukare..men ändå fast. Jag sov som en klubbad säl. Förrutom dom ggr som min hund KLÄTTRADE på mig (han hittade ingen plats på 120cm för jag sparkade bort honom hela tiden när han blockerade mina ben.

Sen började dom där jävla doktorandernas promotioner uppe vid Slottet varpå dom skjuter med kanon klockan 7 på morgonen (och sen hela dagen). Jag hade öronproppar så jag hörde inte skottenmen jag hörde: WOOOOOOOOOOOUWWOOUOUOUOUOUOUOUOWOOOOOOOOOOOOOOOUWOWOWO och såg hur min hund gick från noll till 150 på en ångestskala av noll till 100.

Jag var helt yrvaken och fick tillslut tag i honom och efter ca 20 minuter av brottning och kramar så låg han i min famn ganska lugn men med stooora oroliga svarta ögon som spejade åt alla håll. Jag vill lära min hund att jag har läget under kontroll, han behöver inte sköta det...men jag får inte fram budskapet :P

Hur gör man? Jag brukar aldrig göra en grej av skott eller andra ljud (kl 7 på morgonen vill man ju bara få honom att sluta skälla innan man blir vräkt...därav reaktionen DÅ).

Jag slog på tvn i vardagsrummet och stereon i köket åt honom när jag gick hemmifrån och stängde alla fönster så han borde haft det okej idag. Förhoppningsvis har han inte hört något mer (jag mitt nöt hade ju alla fösnter öppna). Dom har skjutit MASSOR under dagen. Dumma doktorer...dom kan väl hyra ett jävla lastbilsflak och köpa öl och hugag ner en jävla björk som alla andra som blir klara med plugget.
Varför måste dom leka fuckin pirater med kanoner och grejjer :( störtlöjligt!

Idag skulle jag äta lunch lite snabbt och tryckte 8 penne pastabitar.

BIG UHOOOHHHH!

Det var som sushiupplevelsen. Rakblad i magen och uschiamej :P

Jag o Dalle köpte pasta från kebabhaket här bredvid och den var överkokt som fan. Tror det är därför. Äter jag aldente eller lagomkokad pasta så är det helt okej. nu vill jag iof inte ha pasta på LÄNGE igen :S yack!

Nu slänger jag upp dethär för nu har ja inte meratt berätta :P

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics