söndag 22 maj 2011

Om man inte har problem

så kan man göra sig :)

Jag hade lämnat tvätten i maskinen för länge så det luktade lite suspekt :P så jag tvättade om den igen :P Det är inte problemet.

Problemet är när tvättlast nummer 2 skall lastas i. Dåååååå klipper jag upp ett såntdär refill-paket och skall hälla ner flytande tvättmedel i lilal bollen för jag är för lat att använda refillen som man skall och hälla ner i flaskan först.

Jag står i köket och eftersom jag är så lat att jag inte diskat än så är det brist på utrymme vid diskbänken. Jag klipper fliken och tar tag i refillen och den viker sig och jag tappar greppet...då tycker jag att det är läge att göra en piruett med refillen i handen och sprutlackera hela köksgolvet med 600 ml flytande tvättmedel.

Så nu är disken iof avfettad lite grand och luktar Ariel Color...hela kåken luktar Ariel Color närmare bestämt. Men jag fick iaf köksgolvet moppat...av en cavalier...som skall ner i badkaret utan att jag behöver använda schampoo för även här kan man använda Ariel Color.

Så en liten händelse utlöste en storstädning som jag INTE hade planerat utföra såhär i slutet på en slappardag. Men man får väl vara tacksam för att det blev gjort :P...eller nåt.

Nu skall jag diska min Ariel-disk och sen åker jag och Harry till Jeanette och röstar ut Gurkan!!!

Men först tvätta hundfan för han stinker. Det är en mycket bra sak med vintern...man behöver aldrig tvätta hunden...snön sköter det åt en.

Ha en trevlig kväll därute.

Kraaaam

1 kommentar:

ihemmetslugn sa...

Har lyckats vända upp och ner på en flaska koncentrerad saft en gång i tiden. Det var fan kladdigt på golven i en vecka och jag själv fick ställa mig i duschen =)

 
Web Analytics