onsdag 25 maj 2011

Top of the morning to ye all

Efter en ipren och en redig dusch kvittrar jag som en liten lärka.

INNAN dom åtgärderna lät jag som en knarrig la'gårdsdörr som hade ont i hela överkroppen (jag FATTAR inte varför jag får ont i alla leder utom benen när jag joggat...det är ju för faan benen jag springer med :O!!!).

Det är samma sak varje morgon dagen efter jag sprungit. Jag ligger i sängen och vill vara död. Jag är väl medveten om att jag kommer må tipp topp såfort jag går upp men det känns inte som ett alternativ JUST DÅ. Så jag byterställning för varje snooze och hinner precis somna om inna jag vaknar 1 minut innan det ringer...men ist för att gå upp då så ställer jag om snoozen INNAN den ringer.

Så imorse smärtsnoozade jag mellan kvart i 8 och 20 i 9. Jag skulle ju tekniskt sett kunan SOVA till 20 i 9 istället..eller hur? Jag drivs inte av logik...det säger jag bara.

Mmmm nu kom en ljuv doft av härsket fett insvepande genom fönstret :S det är underbart (?!) att ha kebabhaket och pubens soprum utanför fönstret :P

Solen skiner idag men det blåser fan kuling på stan.

Jag funderar på att gå och se pirates of the Carr...orkar inte stava det ordet men ni vet...Johnny Depp som Jack Sparrow ARRRRRRRRRR !!!

Fast jag kom på nu att jag tar det som hyrfilm nångång ist. Jag gillar bio men det är så många fjortisar på biograferna nuförtiden och jag vill bara DÖDA när dom sitter och bråkar, kastar popcorn eller pratar i telefon etc. Nån dag kommer jag bli cuttad av nån anbolvärstinghuligan för att jag ber dom fara åt helvete.

Jag få så svårt att bara sitta och tolerera det som alla mesiga människor gör. Jag vill typ trycka ner deras ouppfostrade huvuden i en (herr) toalett (för ni herrar har alltid äckligaste toaletterna...speciellt allmänna herrtoaletter) och spola tills dom ber om nåd!

Anger management anyone?

Nä nu pallar jag inte skriva mer :P boooring.

Såååeeeeeeh....hejdårå å sånt!

1 kommentar:

sabina sa...

våran bil är ju super lätt att köra om man har rätt skor på sig, när jag hade sandaler så fick jag massa kärringstopp man måste ha gympaskor för att känna dragläget. jag längtar också, super mycket! puss

 
Web Analytics