lördag 21 maj 2011

Vilken toppendag fredagen blev

Jobbade och fick min älskade laser värstingfixad (fasar för fakturan :O ).

Jeanette kom in och jag hade helt glömt att hon sagt att hon skulle komma så jag blev jätteglad :D
Vi snackade lite och garvade desto mer. Sen skulle hon iväg med sin mamma. Hon VAF-ade :P...vård av förälder <3

Jobbet tickade på riktigt bra igår...för tjejerna iaf ;) jag hade ju avbokat alla inbokade kunder för jag visste inte om lasern skulle bli lagad eller inte. Så jag ägnade mig åt lite självvård :P

Sabina och jag hade bestämta tt vi skulle jogga på kvällen så när vi stängde så stack vi hem till mig och jag svidade om och hämtade draghunden och sen tog vi bilen till elljusspåret.
Sist sprang vi ju i intervaller men igår ville jag inte stanna så jag fortsatte och joggade 3.1 km :D och det roliag var att jag hade kunnat fortsätta lika länge till. Man HAR alltså en grundkondition som kroppen minns på nå vis. För jag har fan inte joggat sen gymnasiet..på riktigt alltså. Jävligt kul för man blir pepp på nästa runda då :)
Det gick så jäävla smidigt att både jag och Sabina var helt förundrade när vi kom imål...hade vi verkligen tränat tillräöckligt?? Det gick så...bra?? Men vi har hennes iPhone som mäter allt ifrån hastigheter till sträckor och allt annat däremellan så det finns BEVIS på att det verkligen skedde. Vi körde tom ett par sprintningar :) (inte min starkaste sida va).

Sen ringde jag Mikaela och Jeanette som ville komma o hälsa på hos mig och sade att jag och Bina var på väg hem till mig igen. Dom bor ju båda en bit från stan så undertiden dom mobiliserade sig på varsitt håll så drog jag och bina till Kvarnen och handlade lite....öhm...heh...mat tänkte jag säga :P men det var det ju inte.

Tänk att jag vid 32 års ålder fortfarande handlar som om jag just flyttat hemmifrån :P korgen innehöll: över ett kilo lösgodis, alla nya smaker av GB's 0,5 liters glass (Päronsplitt, Lakrtispuck och Nogger), ett sex pack (cola light...kom igen...ni trodde väl inte något annat :P), en påse chips och en liter fil samt 15-pack ägg :P

Jag skulle kunna vara lite vuxen och bjuda på ost och kex eller tapas eller något annat sofistisikerat (GUD vad svårt det rä att stava till det ordet :P) men ICKE. Jag tycker fortfarande att det är jätteroligt att ha barnkalas varje gång jag har kompisar hemma :P

RESULTATET?

Jag låg i sovrummet och gungade fram och tillbaka i sängen och gnydde och önskade innerligt att någon kunde bara nödslakta mig medan dom andra tittade på Big Brother och mumsade godsaker ;P

Jag hade inte ätit middag och gick direkt på godsakerna. INTE BRA!! Hann väl inmundiga bara några smågrejjer men det gillade inte kroppen ALLS! Nästa gång blir det en redig assiett :P husmanskost innan jag ens kollar på en godisbit.

Jag och Jeanette har tappat intresset för godis och sånt nu. Förr hade vi orgier (för gastric opererade är det en orgie bara att titta på grejjerna...vi fick kanske inte i oss så mycket :P) hela tiden. Nu tar vi en kvällsmacka till big Brother och en kopp te...så mycket mysigare faktiskt.

Så jag var väl ovan vid sånna grejjer också antar jag.

Som tur är så släpper ju den där värsta känslan efter ca 30 minuter men det var 30 JÄVLIGA minuter. Det känns precis som om hela kroppen och själen blir riden av en demon som PLÅGAR alla ens sinnen. Efter 30 minuter är det som om en dimma lättar och man kan se solljuset igen....helt sjukt. man tittar sig lyckligt omkring och säger: ååh nu släppte det och man är pånyttfödd :P låter ju helt kocko. Men tänk er den värsta baksmällan ni haft...det är precis samma känsla som en baksmälla faktiskt fast det kommer som en smäll och håller på i 30 minuter och sen försvinner den som ett trollslag :P

Varför gör man så?

Som tur är så händer det mycket mer sällan...men när det händer så blir man sååååååå försiktig därefter. Det är inte alltid att man ätit för mycket...en dag kan man äta det och mer utan att man reagerar...och andra dagar kan man reagera på frukostgröten :P

Men ändå så jävla värt! Ångrar inget!!! Jag har återfått ett liv jag aldrig hade hittat tillbaka till annars.

Pratade med Sabina igår på vägen hem om hur man mår. Förr hade jag nog sagt att dom flesta dagar var, om inte tråkiga eller dåliga så iaf meningslösa och inte särskilt lyckliga. Jag hade fokuserat på tröttheten, negativa saker etc.

Nu när vi pratade så hörde jag mig själv säga: "jag har haft underbara dagar den här veckan...förressten...dom senaste veckorna".

Eh? What? Who said that?? Jag är ju BitterTwitter...sånna där oförberedda positiva uttalanden kan man ju inte bara slänga ur sig hur som helst...väl?

Jo för tänk att det kan man. Livet har förändrats. Och jag har förändrat det. Allt det tråkiga händer fortfarande...pappa kan var som han är, mamma och bror kan störa mig, mormor, salongen, anställda...saker som förut skickade mig mot ångest och hopplöshetskänslor och varje dag var mer eller mindre en kamp. Det var ju därför jag började skriva här...

Men nu är det hanterbart. Jag har tagit kontrollen. För det är hur JAG reagerar som styr hur JAG mår. Förr hade jag låtit omständigheterna styra hur jag mådde.

Intressant sånt där.

Nu har jag svammlat mer än jag planerade :P

Efter jobbet skall jag hem och kolla på 2 filmer jag hyrt. Facebook-filmen och sen Grown Ups med älskade Adam Sandler :)
Dom skulle varit tillbaka i torsdags men vem fan hinner kolla på film liksom? Så nu har jag hyrt världens dyraste filmer :P 3 filmer för 240 spänn...bra där :P (3 nyheter kostar 120 för en vecka annars).

Jaja...kram på er, hoppas ni har en trevlig helg!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics