söndag 29 maj 2011

Så jäkla gött!!! :D

Livet på en pinne!!

Jag har sovit äckligt skönt 3 nätter i rad för den gamla sängen i gästrummet är så skön att jag dör!! Jag måste köpa nya tjofräsar till min sängram i stora sovrummet som är lika sköna.

Förutom det så har jag haft en überskön dag hittills. Mamma har ryggskott och kan således inte hyperaktiva sig och vi möttes på stan på en skön tid, kl 14 (tillskillnad från kvart över NU som hon brukar föreslå) och gick o strosade runt och sen delade vi på en bit mat på Unico. Eller delade och delade...det var mer 80% mamma och 20% jag och jag var den enda av oss som gick runt o stönade efteråt om hur mätt jag var :P
Jag fick köpa ett fint fat på Indiska av Jade Jagger åt henne i morsdagspresent. Hon har aldrig brytt sig om sånt men förra året började hon hänga läpp och gnälal om att hon minsann aaaaaaaaaldrig hade blivit firad på morsdag :P så det var bara att börja :P hon har ju alltid hatat sånt haha. När fan blir gammal....

Vi tog fläskspett som var fläskkött på två spett (ca 10 bitar totalt) och råstekt (det var INTE råstekt potatis...kanske rostad men definitvt inte råstekt) potatis och grönsaker. Jag orkade 3 gafflar sallad, 3 skivor potatis (ca 1cm tjocka) och 2 köttbitar :P hahaha. Helt sjuuukt! Jag minns inte ens hur det var att äta en hel portion. Och jag saknar det inte ett smack!!! :D

Sabina och Christoffer skall ju på livesändningen för Big Brother och dom ville nog helst att jag skulle köra dom dit meeen bensin och parkering etc kostar ju fan dubbla av vad tåg och tunnelbana gör och jag tyckte det kändes drygt att köra hela vägen dit och sen bara köra hem plus att jag lovat bort min bil till pappa så dom kan handla till Yangs studentbjudning på onsdag.

Sååååå...jag övertalade två ytterst ångestfulla och motvilliga tonåringar att åka till Stockholm med allmänna färdmedel. Dom var inte överimponerade och Sabina såg ut som om hon ville rulla ihop sig och dö ungefär. Dom var skitnervösa men jag var som en dryg storasyster och påpekade att jag minsann hade tågluffat hela jäkla Europa i deras ålder. Dom tittade lite surt på mig med ett sånt där tonårsuttryck i ögonen som säger: jaaaaaaaaajaaaaa kärring ;) hahaha

Jag följde med dom till stationen och fixade biljetter och det visade sig att man kunde köpa biljetter till buss och tunnelbana där också (alltså redan här i muppsala) vilket var GULD :D för det var en av sakerna dom var nervösa över. Sen hade jag skrivit en lapp med varje steg av resan och hur dom skulle ta sig dit.

Dom trodde inte en sekund att dom ens skulle överleva hahaha. Jag fick lite skuldkänslor och ringde men då var dom bara i Knivsta och sen ringde Christoffer när dom var på Central Stationen i Sthlm och skulle till T-banan.

Jag hade sagt åt dom att fråga sig fram om det inte var skyltat. Sen hörde jag inte ett pip så jag ringde efter ett tag igen och då var dom tydligen redan framme i Årsta utanför BB-huset och allt hade gått jättebra.

JA SA JU DET!!!! :D Nu kan ni vara stolta att ni klarade er själva i Stockholm. Sånt skapar självförtroende och skinn på näsan. Ungdommar idag (ujuj :P) är så vana att föräldrar och alla andra skall servera allt åt dom och lösa saker åt dom.
Hahaha...dom får uppleva livets hårda skola när dom kommer hit ;)

Man riktigt hörde hur stolta dom var att dom hade tagit sig dit så enkelt och problemfritt!!

Min hund är så mattekär just nu att han helst vill sitta i min BH verkar det som. Jag har kämpat i över en timme mot att han skall ligga PÅ min laptop och konstant puttat undan honom och visat att han FÅR ligga bredvid mig...inte PÅ mig.

Efter att jag hade lämnat av "ungarna" vid tåget så gick jag och satte mig vid Näcken utanför stationen och lapade sol. Underbart. Jag strosar aldrig i Uppsala annars, sånt har jag inte tid med. Men nu hade jag tid och det var ljuvlig sol och jag var så harmonisk så jag satt vid fontänen tills vinden vände så jag fick vatten på ryggen :P och sen flanerade jag långsamt genom stan och några affärer, handlade lite på ICA och kom sen hem och satte mig på balkongen och lapade lite mer sol med min lilla hund på magen :P

Älskar min lägenhet och gården som min balle vätter ut mot. Läget är helt outstanding och gården är ljuvlig! Inte illa för att vara i stan ;)

NU sitter jag i min gungstol (en såndär med fjädring i ramen från IKEA...fast jag vill ha en riktig!!) och benen på en uppblåst yogaboll (det blir så skönt gung) och bara njuter av tillvaron med min lilla hund sovandes på en fotpall bredvid mig.

Snart skall jag cykla lite med hunden så han blir lite utpumpad utan att det beror på uttråkan bara :P sen trampar vi förbi mormor och kramar henne och kissen. Efter det skall jag åka till bästa Jeanette och Micke för att kolla BB utröstningen och om jag ser Christoffer och Sabina på TV :D dom vägrar vinka åt mig :( fisungar :P jag ville att dom skulle hålla upp en skylt som det stog shirin på haha men dom vägrar :P Bra! ;)

Såååå nu skall jag njuta några minuter till innan vi aktiverar oss lite :D

Kraaaaaam på er därute!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics