torsdag 26 maj 2011

Hrm *host*

Jag skrev ett annat inlägg som jag aldrig publicerade :P jag var lite...arg :P

Men så kände jag att njääääääääääääää....jag avvaktar och ser om jag svalnar lite :P och det gjorde jag ju så nu skriver jag ett sånt där äckligt glatt inlägg ist.

Jag hade åååhåhåhngest imorse.
Satt på kontoret och började nästan böla...hjärtat höll på att banka ur bröstkorgen och jag hade en dunderklump i halsen. Folk bara vällde in och alla rev o slet och ville ha tider fast det inte finns tider och ingen vill boka i förväg utan ....aaaaaaaaaah.

Men som all ångest så går det ju över nångång :P så även denna. Jag kan bara göra det bästa av situationen. Folk får lära sig att beté sig och inte hålla på och tro att dom kan ramla in och få audiens när som helst och sen ha attityd när man har andra bokningar att ta hand om. Det är jobbigt att uppfostra vuxna :P

Folk har så mycket attityd...jag tror inte dom fattar hur mycket negativ energi dom lägger över på oss i sånna här yrken. Deras frustrationer och motgångar går ut över oss när dom vill boka tider, ringer eller har frågor.
Vi bemöter alla som en oskriven sida...dvs tar inte ut trötthet eller iriitation på våra kunder....för så GÖR man inte. Man bemöter alla på bästa sätt varje gång. Och jag tycker man har rätt att förvänta sig samma sak tillbaka.

Bara för att någon står bakom en disk och har ett utbud av tjänster så betyder det inte att man skall behandla dom illa eller med mindre värdighet än någon annan.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!! Det upphör ivf aldrig att irritera mig!

Annars har det varit en bra dag.

Jag trodde att jag skulle färga Jeanettes hår nu efter jobbet men hon hade tänkt på ett annat sätt så vi gört en annan dag och jag åker dit ut på landet och kollar Big Bro med henne och Micke. Micke hade börjat undra om jag ville ha skiljsmässa för jag har inte varit där på hela veckan :p

Men jag har varit så uppe i varv och haft för mycket att göra. Även om man varvar ner hos Jeanette så kan jag inte småkuckla med saker man behöver göra hemma och det bygger stress inommig att allt det kommer på efterkälken.

Nu kan inte jag koncentrera mig för kvittriga Sabina sitter mittemot mig och kvittrar om allt och inget och det ÄR trevligare än att läsa min egna gnälliga text :P
(det blev inte så äckligt glatt som jag befarade :P jag försöker hålla mig inom bitterhetsramarna ;))

Såååå puss och kram :D......*host* jag menar far o flyg! :P

Hejdåååååååååååååååå

1 kommentar:

Allah sa...

Hahahha 'nu sitter Sabina och kvittrar', du får la sluta blogga och underhålla mig!

 
Web Analytics