söndag 8 maj 2011

ooohoooooh....

MIDNATTSINLÄGG!!!!!!!

Fast hehehe jag lovar att inte skriva något mer patetiskt än vanligt...även om det inte sätter ribban särskilt högt ändå :P

Jag har varit hemma och softat med mamma ikväll. Det var länge sen jag hängde med min mor och det var mysigt. Vi såg en film med Meryl Streep. Hon är jävligt bra...både mamma och jag älskar hennes filmer!

Jag tog min hoj (den manuella) och cyklade ut genom Stadspaken till Ulleråker med Harpan springandes bredvid. Han var jätteduktig (för det mesta...dämn löptikar, kaniner, tanter med dramaten rullväskor (dom ser tydligen ut som hundar i koppel om man är cavalier..vilket säger en hel del om rasens självbild :P :P) to hell :P)

Jag ville fota min lilla duktiga löpare och lade upp bilden och tänkte skriva en liten trudelutt på FB när han fick syn på änder i ån. Vägen går väl 4-5m ovanför en mycket brant slänt som slutar PLASK i vattnet. Jag var en sekund från att åka bergochdal bana nerför slänten när Harpan ville gosa med änderna som simmade ca 4meter ut i ån. Sen fick han veta att han har...*Host* jag menar HADE en ryggrad.

Asså...jag ser f***or hela dagarna på mitt jobb (nej inte jobbiga människor utan KROPPSDELEN). Alla ser så olika ut och ingen är fel eller så men jag har ju ganska god kännedom om hur det kan se ut...så jag vet vad jag snackar om när jag säger att jag har inte så mycket att klaga på...den som designade min fifi höll sig inom ramarna och gjorde inga stora utsvävningar liksom.

Så VARFÖR känns det som om någon har manglat sönder läpparna när man cyklat 3 km. Fifi är helt bortdomnad efter typ 3 km och efter 4 så är det definitivt kallbrand på G och hon vet inte ens vad hon heter längre. Hur fan cyklar brudar med lite extra...fladder då? :P

Jag hade tänkt försöka mig på "klassikern" men blotta tanken på att cykla vätternrundan får mina "kronblad" att krypa in och gömma sig. Vadfan skall man göra? Glömma att man kanske någon gång vill ha känsel i nedre regionerna igen? Eller löddra in hela putteruttan med vaselin...fast det gör ju inget mot TRYCKSKADORNA :P....det ökar ju risken att sadeln åker upp mellan lungorna...det blir ju aaaasjobbigt att trampa då ju :P

Såg gelsadlar på Classe O härromdagen...kanske är ett alternativ.
Nu är det ju nog faktiskt mitt 2-års jubileum i dagarna (jajamänsan...precis som ni tror...jag heter väl inte BitterTwitter utan anledning :P) men jag kanske mot all förmodan får chansen att dansa horisontal tango NÅNGÅNG igen i livet...då kan det ju vara bra att fungera :P

Någon som erfarenhet av gelsadlar? Tips emottages tacksamt.

Nu sitter jag och halvkollar på VBÅ som jag spelat in. Jag har typ 4 avsnitt av Grays och House MD...det är fan underbart.
Innan varje avsnitt är det Rachael Ray för jag brukade älska hennes matlagning...tror ett av dom 1a inläggen i denna blogg är min variant av hennes pasta "risotto". men nu kan jag inte kolla på det längre. Jag mår illa av att se matlagningsprogram på tv.
Förut satt jag och antecknade med saliven hängandes. Jag spolar förbi skiten nu :O det är JÄTTEkonstigt...det måste ni erkänna.

När dom var tvungna att äta upp sig i Big Brother kunde jag inte ens titta eller lyssna. Det vände sig i magen så att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Förut hade jag gått ut och köpt vad dom åt för jag hade tyckt att det såg gott ut.

Det är inte bara en magsäcksoperation. Det gör grejjer med huvudet...im telling ya. Its kinda nice!

Jag har nog fått Magnesiumbrist för jhag har aldrig varit en sendragstyp men ikväll har jag fått sendrag i foten, benen och låren...orka...det är ju skiiitstörigt! Tjoho...lite fler piller :P fast jag kanske kan kolla upp vad som innehåller magnesium och mula lite extra....sendrag tänker jag iaf INTE ha.

Nu skall jag intaga horisontalläge och njuuuuhuuuta av att veta att jag är ledig imorrn och att jag och Harpan rörde på oss ikväll :D (han är nästan i koma stackaren...WANDÖRFOOL).

Puss på stjärten

1 kommentar:

G-luteus sa...

Jag ser cykelsadlar hela dagarna på mitt jobb, livet är bra orättvist....

Vinkla ner sadeln ett-två "knäpp" i framkant så sitter du mera på den bakre, mera välstoppade delen av den kvinnliga anatomin.

*puss på gluteus maximus*

 
Web Analytics