måndag 30 maj 2011

Hinner'nte

Haft FULLT ös idag. Inte bar lasern utan måste göra klart all bokAVföring innan jag drar till Spanien på lördag. Jag måste ändå ta med datorn och fakking bankdosan så jag kan hjälpa pappa där bortifrån.

Han låter helt bajsnödig över att jag skall åka bort. Det är inte kul för då kan man inte slappna av på sin semester. Jag är fortfarande tekniskt sett anställd...fast utan förmånerna lönemässigt! Nä nu tänker jag inte på det!

Det här inlägget tar 100 år för jag springer runt o gör en massa annat här i salongen.
Mickis du skulle vara stolt över mig jag har tvättat och vikt handukar idag :P utan att nån bad mig :P JAG FÖRSÖÖÖÖKER!!!!! ;)

Nu skall jag hem o tvätta i min tvättstuga i huset. Zzzzz. Men berget i badrummet antyder att det är dags :P

Kidsen kom förbi innan dom tog bussen till tåget hem till Örebro :P idag. Hoppas dom hade kul. Nu skall jag gå hem och se i vilket tillstånd min lägenhet är :P tonåringar...har jag märkt...tror nämligen att saker magiskt städar sig självt och speciellt diskar sig självt :P (fast det hoppas ju jag FORTFARANDE på själv så jag kan väl inte klaga egentligen :P).

Jag är ju ledig på torsdag så då kan jag städa lite :D skall försöka fixa igång hojen tills torsdag :D vore guld att fräsa runt lite då om vädret tillåter. man är vä en fairweather biker. Jag har gjort mina år i hällregn på den hojen :S bikerbrud på Irland har sina nackdelar OCKSÅ ;)


Puss på gumpen

1 kommentar:

Mickis sa...

Jag vet att du försöker gulle!Blir så stolt över dig:-)Tro mig, det kliade ganska ordentligt i mina fingrar när jag såg tvätthögen hemma hos dig;-)Fattar inte va det är med mig och tvätt!

 
Web Analytics