torsdag 12 maj 2011

Mitt åttahundrade inlägg :P

Här sitter jag och knaprar rostade hasselnötter från Turkiet. Det är mums!

Vi har stängt för dagen och jag sitter som vanligt kvar och njuter av lugnet. Folk fattar inte varför jag gör det. Ingen hund, ingen kund, inga föräldrar, inga anställda (ni vet att jag älskar er ändå)...bara jag och min dator. Lugn och ro. Aaah.

Jag har varit KROSSAD idag efter mitt micromaraton igår :P
Det gick så långt över förväntan att jag är helt överlycklig. Men jag fattar inte varför jag har ont i armar och handleder idag när det var benen jag sprang med.
Jag vaknade med en dunderhuvudvärk och frös.
I vanlig ordning sparkade jag av täcket och låg o frös i sömnen utan att fatta det.

Jag har köpt en asskickin onepiece på Gina Tricot som jag sover i ibland. Det är en sparkdräkt/hoody i leopardjersey...asball!! Och så jävla perfekt för jag sover som en gudinna när jag har den..jag kan sparka täcket hur som helst utan att jag börjar frysa (och tack vare min operation så svettas jag ALDRIG på natten och kan nu sova med stängt fönster...och ändå frysa :P). VÄRT!!

Nu skall jag hem o rasta mongot...eventuellt med cykel så han får flåsa lite.
Imorrn är jag inte på jobbet (tänker inte skriva L-ordet för det går alltid åt helvete när jag säger att jag skall vara det :P). Jag måste dit litegrann iof men bara för att lämna grejjer från grossisten som jag skall till imorrn.

Sen skall jag städa :D älskar att städa hemma faktiskt. Nu är det inte sååå skitigt...så man måste inte göra värsta grejjen av det. Lite dammsuga, lite moppa och damma, lite tvätt och saken är biff.
Egget kommer i helgen med Lale eftersom jag inte åker till Örebro. Annars hade dom väl fått nyckel och bott där själva men det är ju kul att jag hinner träffa dom.
Lale har lärt sig krypa och försöker stå så jag vill att det skall vara rent o fint hemma så hon kan ligga och åla på golven fritt :)

Har inte träffat mitt hjärtegull på länge, hon blir så stor så snabbt.

Saknar Mickis och minimikkelina också...hoppas jag hinner träffa dom imorrn. Får så fina bilder i form av MMS (förlåt om jag glömmer svara...jag blri alltid lika glad av dom).

Nä nu skall jag hem till min kära fruga och hennes man. Hon mår inte så bra eftersom hennes mor är så sjuk. Lilla älsklingsmänniska...önskar jag bara kunde göra det lätt för dig.

Fridens liljor va

Inga kommentarer:

 
Web Analytics