måndag 16 maj 2011

pallarintehittapånånpiffigtitelidaggivemeafuckinbreak

Sömnlöshet rubbar hela min existens på riktigt!

Jag vill gråta, stampa med fötterna och sen dra något gammalt över mig..men allra helst bara sova.

Jag gissar att det är min galna överkonsumption av cola light som gjort mig sömnlös i Seattle i 2 nätter i rad. På helgerna tror jag att jag är odödlig när det kommer till cola light...nästan så man är colaholist alltså.
Men jag brukar kunna somna ändå...men neeej inte den här helgen inte.

Nu verkar det vara ett jävla munsår på G också vilket jag inte diggar. Jag har bombarderat det med laser och hoppas att det går tillbaka. Det är ingen blåsa ännu utan mer en liten böld...så man kan ju hoppas.

Min mobil tar inte emot meddelanden som den skall för internetet strular. Det är myyyycket irriterande och jag spenderat hela dagen ömsom i telefon med kundservice och ömsom sitta och fippla själv med inställningarna och det FUNKAAR INTE!!!!

Då blir jag på dåligt humör och när varannan människa som kommer in genom dörren eller ringer i telefonen vill prata med mig så blir jag så anti när jag är såhär.

Just ja glömde säga att lasern FORTFARANDE inte blivit lagad för teknikerns bil har fortfarande inte blivit lagad och då kan han inte komma från Stockholm och titta på min laser tydligen. Man kan ju känna: hyr en bil då förfaan...

Äsch nu blir det bara virrigare och surare ju mer jag skriver. Jag har tvättstuga ikväll och skulle hem till Jeanette och Micke men jag orkar inget av dom. Jag tänker gå hem, gå ut med hunden och gå o lägga mig och hoppas att jag sover DJUPT!

Återkommer imorrn...förhoppningsvis på bättre humör.

Härrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics