fredag 6 maj 2011

Datum

Jag berättade för Sabina att jag inte kom på någon överskrift idag...då sade hon att hon alltid skriver datum ist för en överskrift i sin blogg när hon inte kommer på något smart att skriva.
Så jag skrev datum :PpPPPpPppp (:P)

3 olika människor har dykt på mig på stan och sagt....VAD HAR HÄNT JAG KÄNDE INTE IGEN DIG MEN JAG SÅG ATT DET VAR DIN HUND...SEN FATTADE JAG ATT DET VAR DU.
Hahaha sååå stor skillnad är det inte jao :P men det är väl iof skönt att slippa bli igenkänd som fettberget ;) hehe.

Idag är det fredagskänsla på jobbet. Vi har jättetrevligt och kul. Tycker så mycket om mina tjejer (och ja mikaela...du är fortfarande saknad som faan). Men till vår stora lycka kom hon och dompi in med bebisen idag. Nu börjar hon se riktigt bebig ut och inte som ett litet katrinplommon som dom gör när dom kommer ut ;)
När hon kom till Nathalies famn så öppnade hon sin lilla mun, vred på huvudet och mosade in hela huvudet i hennes bröst och hoppades nog att få utvinna några ynka små droppar mjölk genom Veromoda toppen och BH'n...hon har mycket kvar att lära sig lilla Mikkelina (haha dompi haaaaaatar när jag kallar henne det :P)

Dalila springer runt och har sammandragningar från helvetet och jag masserar under tiden det gör som ondast. Orofluido (lyxolja för håret) funkar även som massageolja hehe och absorberas jättefint i huden :P

Mmmm annars då?

Jag var hos Jeanette tidigare i veckan och fick en såndär blodsockerdipp igen :O helt sjukt...händerna bara skakade och jag fick hjärtklappningen från HE och blev helt yrslig. Och nej jag hade inte ätit bra då heller :P köpte en Billys pannkaksmojäng och mickrade lite snabbt innan jag åkte. För snabba kolhydrater gissar jag. Behöver långsamma!!
Dumt! Man lär sig. Tydligen blir blodsockernivåerna lite känsligare efter den här operationen...som dom skall vara när man inte har förstört sin kropp under flera år av att äta fel. Back to basics liksom. Då är man lite ovan.

Jag köpte en nya säng åt Harpan. En enkel fyrkant i skumgummi inklädd i svart plastläder (dom har nåt namn men jag minns inte).
Enkel att hålla rent och bra tyckte jag...400 spänn (suck).
Tror ni han vill ha den? Icke, han lägger sig i den gamla som är dammig inpyrd och slafsig. Jag har inte hjärta att ta bort den gamla om han nu tycker så mycket om den. Det är bara skönt att han väljer "korgen" framför att hoppa upp i sängen som han brukade förut.

Så jag får väl ha den nya som resebädd då eller nåt. 400 spänn jag kunde slösat på H&M istället :P

Nu skall jag kanske ta och göra lite pappersarbete...eller näää (fan vad tråkigt på en fredag :P). Jag jobbar iof imorrn med så det är inte riktigt fredag i sin riktiga storhet.

Nu hitatde jag en överbliven chilicheese på mitt kontor som jag åt med en jordgubbe :P undrar vad dietisten skulle tycka om det? Jag tycker att det är riktig jaime oliverstil...jalapeno ost och jordgubbe...(det var gott...på samma konstiga sätt som det är gott att doppa McD pommes i deras mjukglass/milkshake...I cant x'plain it...its just da booomb).

Jag är på flipphumör idag :P riktigtbusknäpphumör. Skulle vilja typ rigga upp en vattenhink över en dörr eller något liknande. Sist försökte jag ju gladpacka in toalettsitsen för att se om Nathalie skulle gå på det :P det sket sig (hehe).

Jag SKA hålla mig i skinnet...beté mig som min ålder (som mamma säger suckandes) hahaha. Jag är eeeeeeeeeeeeeefterbliven och kommer aldrig beté mig som min ålder. Förutom när jag ser fjårtisar på stan som skränar. Då beteer jag mig som min ålder och suckar och pustar som en riktig klimakterietant. men där går gränsen.

Nu skall jag...gå och göra något...annat :P

Herrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics