onsdag 25 maj 2011

Lite ruuuligt :P

Jag och min lillebror har en toppendag ;)

Först lasrar jag honom varpå han måste hålla käften för annars kan jag fixa så han får oooont :P och nu skall vi på bio och måste hålla käften i 2,5 timmar.

Det är under dessa former vi kan umgås ;)....ja...och under narkos förstås ;)

Vi skall gå och se Pirates Of the caribbean (jag har lärt mig stava det nu).

Idag har jag så jävla snygg rosa färg på mina naglar att jag blir förhäxad av mina fingertoppar när jag skriver vilket gör det lite långsammare än vanligt :P

Jag ser verkligen fram emot att gå på bio med brollan :D man kan inte titta på film med honom hemma för han har 32 vetenskapliga utlägg under filmens gång så man blir helt hysterisk för jag vill ha TYSTNAD eller åtminstone prat som hör till filmen.

Men nu sitter han i en biosalong och nån aggressiv jävel kan tydligen trycka ner hans huvud i en toalett och spola om han pratar....har jag läst nånstans ;)

Jag har aldrig sett en 3D-film...wiiiiii det skall bli kuuul.

Men kan vi bestämam EN sak innan....Johnny Depp är INTE snygg....nä...nä...NEJ säger jag ju...lägg ner. Han är en spinkig, urmärglad liten karl som ser senig ut. Om han var en köttbit på en restaurang skulle man skicka tillbaka honom :P

George Clooney skulle man köpa två omgångar av och ta med 3 till i en doggybag!

MEN...han är en jävligt bra skådis och när man skall kolla på film är det ju det viktigaste.

Älskar hans alkoholiserade-min-mamma-tappade-mig-i-golvet-när-jag-var-liten-och-indianerna-ramlade-ur-kanoten tolkning av Jack Sparrow. Han är så jävla skööööön!!!!

Jag går faktiskt bara för att sitta och titta på hur han flummar runt i 2,5 timmar...själva historien skiter jag fullständigt i.

Pappa var på myskohumör idag.
Jag hade råååkat lägga lite fakturor i en hög och glömma bort dom *host* i typ 2 veckor...ehm...och nu när vi satt o kollade hur tomt kontot var så blev han väl inte överförtjust att det tillkom ca 20 papp i överrasknings akutfakturor :P

MEN hade han hamstrat ist för att spela så hade vi klarat det. Det är nästan kul att bemöta hans argument every step of the way med: men ditt spel...
Nån dag kommer jag få en fet jävla örfil men tills dess fortsätter jag hehehe.

Jag har tjatat om att vi skall skaffa ett växlingskort på banken så att man kan gå till en maskin och växla när man vill menhan har gnölat över att det kostar runt 2000 kr per år. Så jag har inte tagit upp det på ett par år men nu lackar jag på att behöva gå runt som en zigenare och fråga butiksgrannarna om växel och sure enough samma argument kom upp...det är för dyyyyrt.

Nu tog jag bladet från munnen och sa: Nig**** PLEASE...du lägger ut mer på spel en FÖRMIDDAG en trist februaridag.

Det kunde han ju inte argumentera emot.

Jag gillar min nya förhandlings metod :P tydligen skall han sluta spela nästa månad. Vi får väl se hur det går :P jag kan mjölka lite till på "men du har ju spelat bort pengar i 25 ååååååååår" ett tag till ;) eller vad säger ni? Bara för saker i firman såklart :) för det är bara den som lider av detta. Jag har min egen ekonomi :)

Nu skall jag stänga och gå ut med jyckas :D

Puss på svanskotan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics