fredag 6 maj 2011

Snart hemgång...

men eftersom jag försökte vara duktig och äta MAT innan jag gick hem så måste jag sitta här som en annan ANAKONDA och smälta mitt byte lite innan jag rör mig nånstans.

Den där jääääävla kyckling och nudelrätten från lunchen fick ett sista försök och nu har jag fan nudlar hela vägen upp till trumhinnan...note to BitterTwitter...ät inte kinamat igen...det är svårsmält för oss anakondor.

Jag sitter och pratar med Sussie i Örebro på FB och diskuterar att jag skall dit nästa helg och mysa med dom. Deras bästa vänner Annelie och Rickard har 2 döttrar som tydligen tycker att det är kalas att jag skall komma och vill träffa mig(?!) och hon undrar vad det är som gör att jag blir så poppis bland kidsen :P

Jag påpekade att jag har den effekten på barn, mammor, små tanter och farbröder, bebisar, hundar tillochmed på fakking MYGGOR...men inte på karlar :P det är fan intressant.

Men nu forskar jag inte mer i det ämnet för det slutar ALLTID med midnattsinlägg och tårar och det pallar varken NI eller jag :P

Jag köpte nya skor idaaaaaaaaaaaaag :D jag vill bli som Jeanette :P hon har en garderob i hallen som är fylld åtminstonet 2 kvm yta och sen ca 70cm rakt upp...om jag var smart skulle jag räkna ut det...meh åååååh nu måste jag ju det....ca 2.8 kubikmeter (jag vet att det inte är rätt men bara le och nicka så är jag glad) med dojjor...och det är bara på nedre våningen. heheh.

Närå...men jag behövde....ville ha....kunde inte låta bli (FAAAAAAAN att jag inte kan ljuga ens under anonymt alias på fakking internet!!!!) att köpa dom.

Fan nu blev jag arg på mig själv...nu måste jag gå hem och rasta hunden och sen hem till frugan och kolla Big Brother. tydligen får Katerina psykbryt ikväll....asså det är antingen hon eller jag :P jag vill riva henne i håret och punktera hennes feta injicerade plutmun och hör jag henne bräka "hjärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtat" EN gång till så..........*andas djuuuupt och fint* det är bara på tv.....*djuuuupt och fint*

Så ja...hemgång

Puss på cpnageln hahaha :P

1 kommentar:

G-enious sa...

Vad är det med tjejer och skor?

Jag MÅSTE åka iväg och köpa skor i morgon, men jag hatar det.

Puss pårej Imelda.

 
Web Analytics