torsdag 19 maj 2011

Vad är en dag med en fungerande laser?

En lönsam dag kanske :P

Idag lade fiberjäveln av. Jag har behandlat den här fibern med bomullshandskar och siden fjun. Jag har låst maskinen så den inte kan dunka in i väggen med fibern först men ÄNDÅ har fibern gått sönder :(

Palla!

Hahaha nu var det en försäljare inne och jag orkade inte lyssna på jidder så jag låtsades vara vanlig anställd när dom undrade om det fanns någon chef här.

Dom unfdrade om chefen skulle komma nångång snart och jag ryckte på axlarna och sa att kanske imorrn eller nåt :P
Men det visade ju sig vara en jättebra grej som vi absolut kommer använda oss av och nu kan jag ju inte säga nåt förrän dom gått till 32 salonger till och glömt bort mig :P (ja det tar minst 32 salonger innan man glömmer mig fniss *suck* :P)

SEN kan vi ta ett möte haha. Smidigt :P nästa gång skall jag kolla vad det gäller innan jag överger min chefsroll :P

Annars då?

Jag har en löjligt fnittrig fredagskänsla i kroppen idag. Jag trodde igår kväll efter joggen, att jag skulle ligga i koma idag...men varken jag eller bina har träningsvärk alls.
Då tog vi ändå i så vi svettades ordentligt igår. Det va naaaaajs.

Bina tappade orken i en backe så jag kopplade fast Harry runt höfterna på henne och sen var allt jag såg hennes lilla rumpa i ett dammoln framför mig (Harry fick väl spår på något :P) haha. Jag kom i fatt tillslut ;) (den där hunden är BRA i löpspåret). Det är asskönt att springa!!!!! :D
Tror vi tar en vända imorrn med, efter jobbet.

Idag har jag ett par leggings som ser ut som punktajta jeans men känner man på dom så är dom som tunnstrumpor nästan. Coola men störiga för dom ramlar ner när man går så man får gå och gräva sig i baken och dra upp dom var 5e meter. Så jag kom på en genial lösning.
Jag drog på ett par hängslen under kläderna :P så nu sitter dom någonstans där solen inte skiner och jag har kameltå och kameltåröv...så jag får gå och dra NER dom ist :P
Jag säger bara detta...är det inte det ena så är det det andra :P ;)

Jag flippade loss och gick och köpte kläder igår. ALLT jag provade passade :O och då provade jag 42or på H&M. UNHEARD OF!!! Jag kom i byxor.....BYXOR!!!!!! på Gina Tricot och på H&M vanliga avdelning...inte Big is Beautiful...VANLIGA avdelningen :O jag kunde stänga knappen och grejjer...utan att jag fick blodstockning i mellangärdet :O

Jag köpte 2 tubtoppar som såg normala ut på mig *konstpaus* helt otrolig känsla. Sen köpte jag ett par baggy jeans som var skiiiiiiitsnygga, en sommarklänning till Mallis, en klänning som var så snygg att det gjorde ont att gå förbi den och lite krims krams (för ni såg ju att jag behövde lite till :P)....hä va nå mer...just ja, ett par tajta caprijeans och två balkonette behåar som fick mig att se ut som om jag hade opererat mig...helt schuuuuukt (på ren norrländska).
Jag var tvungen att fota ratthyllan inne i provrummet för att se på bild att jag inte hallucinerade.
Jag gick från att se ut som en 4-barnsmamma till Anna Nichole Smith ('s mormor...men ändå? :)).

Storbystade brudar...kolla in balconetterna på Lindex. Lite taskiga axelband men när man tillochmed kan förhäxa sig själv i spegeln inne på Lindex så kommer ni ha överseende med axelbanden. Vill man ha ALLT får man pröjsa mer än Lindexnivå.

Jag skall gå till Vivi & Viktoria här i stan och köpa mig en wonderbra (om det finns in min storlek). Vi hade en kund som hade så snygga...eh...jag menar...hon hade en axelbandslös top OCH snygg form på brösten och det vet alla med stora brön att man bara kan drömma om...oftast ser det ut som om dom vill krypa ner i midjan på brallorna och gömma sig. Men den här tjejens bröst hade liksom ingenting att oroa sig för...dom skötte sin egen grej...det var som att hon hade blåst in helium så dom svävade. Såg så skönt ut.

Jag kunde inte låta bli utan frågade lite försiktigt hur hon lyckades ha axelbandslöst och ändå den formen. Hon blev jätteglad (phuuh...) och berättade att det var wonderbra och hon älskade den.

Aj vill baj...yääääs!

Nu skall jag äta maaaaaat :D

Herrå å sånt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics