torsdag 5 maj 2011

Ny dag nya tag

Jag vill inte bli inblandad i white trash situationer a'la Jerry Springer: "å hon skrev och då svarade jag och jag ba och sen ba och jävla fitta och sen klöste jag ögonen ur henne och ba liksom"

Jag vill sköta mig själv och vara ifred.

Det fick jag inte härromdagen då det första jag fick när jag tittade på facebook var ett vidrigt meddelande från en avlägsen bekant. Han frågade i inga vackra ord varför jag hade kontaktat hans fru och påstått att han flirtat med mig och massa annat skit. Sen gick han vidare och påpekade att jag verkligen VAR så dum i huvudet som alla säger att jag är och en del andra mindre vackra saker.

Tydligen hade hon fått ett mail från mitt konto på den site vi var med allihopa som var vidrigt och hätskt och missunnsamt.

Jag har ingen större kontakt med någon från det här forumet längre och verkligen inget intresse för den här snubben eller att förstöra för någon. jag GÖR inte sånt helt enkelt.

Bla bla bla lång historia kort....snubben tror mig, frun är misstänksam och jag fattar ingenting. Här sitter jag och sköter mig själv och pang från ingenstans slår värsta psykgrejjen ner.

Men men...nu idag har jag distans till det...är mer irriterad på det än ledsen över det. Skall avregga mig och inte ha något mer med den siten att göra. Dom människorna jag gillar därifrån har jag ändå kontakt med och ni vet vilka ni är. Hoppas ni vet nu vad som kan ske via den sidan. Folk är inte riktigt vanligt funtade där...lite flashback-stil.

Nog om den skiten. Ville bara förklara vadsom hände.

Jag var hos Jeanette igår och hon hade "glömt" nämna att hon var MAGSJUK för hon saknade mig och ville träffa mig...och nu pissar jag genom rövhålet när jag går på toa. Hennes unge har varit tvärmagsjuk hela veckan så jag har inte varit där. Nu mådde han bättre men inte hon...men det sa hon inget om :P
Jag skall se till att få influensa och slicka henne i ansiktet när jag feberfrossar som hårdast :P *morr* hoppas jag slipper må illa iaf...det hatar jag.
Moget Jenette ;)

Jahapp.

Pappa är på strålande humör idag och vi skrattade i telefonen så tårarna sprutade. Det var kul att höra "gamla pappa" skratta som han brukade göra.

Nu mår jag illa :P det är som när någon säger att deras ungar har löss på dagis...då känns det som man har löss fast man bara pratat med dom i telefon :P eller som när jag såg en skiiiitgullig liten tant på sjukhuset jag jobbade på och gav henne en björnkram medan min översköterska stog och viftade i bakgrunden. Jag fattade inte varför hon viftade men fick sabbt veta att lilla teskedsgumman hade skabb och just hämtats från sitt hem och skulle isoleras ett tag.
Gissa om jag gick runt och klöste i randompanik resten av den veckan?

Jag skall inte kräkas jag är inte rädd....jag skall inte kräkas jag är inte rädd :P

Nu kom min kund...jag lär hinna innan nästa akuta toabesök måste utföras. Givetvis har jag handskar, handhygien och munskydd. Man är väl sjuksyrra!

Tack och hej räserbajs

1 kommentar:

sabina sa...

puuuusss!
ja det ska verkligen bli skit kul men vi får nog ta ledigt någon dag eller två då!

 
Web Analytics