onsdag 16 februari 2011

Allvarligt problem!!!

VEM oh jag undrar VEM...skall mosa kartongerna i framtiden på jobbet när jag inte mer kan jobba som sopkompressor? (för jag kommer väga för lite :P hehehehe).

Heheheh....MONGOHUMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Mjao...idag har jag lasrat en rygg. Det är kul att lasra ryggar ibland. När dom är som ryggen idag..lagom stor. Eh..
Joråsåattehhh...

Jag skulle upp och träna imorse. Hade satt klockan på 7.30 och allt. Men när klockan blev halv åtta sååååå pallade jag INTE att gå upp när jag kom på att jag kunde sova 1½ underbara timmar till om jag sket i att träna :P FAIL!!!

Jag tycker mycket bättre om att antingen sova UT och sen träna eller träna på kvällen. Men att offra sömn för träning...bah!

Jag och mina nattgäster (Ägget och Lale) gick och lade oss i TID igår för en gångsskull :P
Ege lagade sitt sedvanliga bacon haha för hennes snubbe är musse och gillar inte att hon gört hemma :P
Jag tycker det är jätteroligt :P så jag passar på att köpa hem bacon när hon skall komma och hon njuter så hon nästan dör :P och sen klagar hon på att hon känner sig som ett svullo som äter ett helt paket själv hahaha men jag förklarar att det är ju ingen match att äta ett paket bacon...det blir ju bara pyttelite kvar när man stekt det.

Vi kollade på Days of our lives (Våra Bästa år aka VBÅ)för jag har fått henne beroende. Jag har tappat stinget på den serien och inte tittat på 2 veckor men jag spelar ju in...det börjar bli fullt på DVD'n nu så jag måste kolla och radera. Vi lyckades med 2 avsnitt igår innan jag istortsett somnade med amningskudden i fosterställning :P

Jag fick ju bära hem Lale i bärschalen vilket hon inte gillade alls för hon var så trött...så moster fick hoppa små grodorna steg hela vägen från salongen hem till mig...lite flåsig man blev av det då :P sen mitt i ett gallskrik så slocknade hon totalt. Jag trodde hon hade fått hjärnskakning men Ege bara log och sade att hon hade somnat :P det var ju skönt för då kunde jag gå normalt igen :P

Supersnälla Ege gick ut med Harry medan jag och hennes fastkopplade dotter gick till den andra salongen o stängde. Allt var hunky dory (helt okej på engelsk slang) tills jag skulle koppla loss henne och lägga henne på min säng. WOHAAAA...hon blev ledsen att moster lade ner henne och senn eskalerade det till ca 8 på Richterskalan för Ege var ute med hunden och bara hon hade kunnat avstyra humöret genom att slänga fram en tutte...tillslut kunde hon knappt andas för hon skrek så högt.

Jag hade hoppade runt, pratade turkiska med henne (ingen aning om vad jag sade jag ba härmade vad Ege brukar säga till henne :P), satte på Simpsons (hon är störtfaschinerad av min TV...annars), pussade, kramade, finger i munnen, ligga i sängen och försöka somna...inget funkade. Ege hade inte instruerat moster om var nappen fanns heller :P (jags kall fixa en MOSTER NAPP-STASH i hemlighet som bara jag och Lale vet om för nödsituationer) så det var en helt krossad liten unge som attackdök ner i sin mammas BH såfort hon och hunden kom innanför dörren.

Hela mitt dekolletage och lite av håret var genomblött av små små Laletårar <3

Jag ont i ett av mina operationsärr...det är typ 2 cm stort men stramar och jävlas idag av någon anledning.

Nu måste jag sluta för jag har kund snart och jag har två koppar te att göra mig av med innan dess :P

Puss på blåsan

Ps: jag har ett litet råd som jag måste dela med mig av: don't have phone sex...you might get hearing aids (*fniss*)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics