torsdag 10 februari 2011

Min lillebror i ett nötskal

Han är ett nöt :P

Jag har äntligen kommit med i matchen och köpt en platt-TV som var relativt dyr och hög spec (för att vara jag).

Då tänkte jag: nu kan vi kolla film hos mig utan en massa gnäll.

Jag har ett felknullat vardagsrum...det är jättefint..meen ett helvete att möblera och när jag köpte större tv så fick jag möblera om annars hade det blivit en ofrivillig 3D-upplevelse plus att jag vill ha TV:n mot en vägg (mest för att min hund tror att han kan hoppa in till dom andra hundarna i tv-rutan genom att gå runt på baksidan av skärmen :P jag vet inte om han är dum eller smart..men söt är han).

Så det blev kanske 5 eller 4 meter mellan soffa och tv (Tvn är 40") och lilla herr Fuckface: *högadlig rikssvensk snobbdialekt ON*

"-kan absoluuuut inte utsätta sina sinnen för en sådan förolämpning och misshandel av bildkvalitet i förhållande till avstånd" *högadlig rikssvensk snobbdialekt OFF*

...så han vägrar komma och titta på film hos mig

Jag hade bjudit vår plastbror (som är hemma själv då våra päron..som är gifta..är på semester) att komma o ha myskväll med film och middag hos mig. Men eftersom herr snobb..min blodsbror...inte kan nedsänka sig till min....pöbelnivå så avbokade han kvällen hos mig och uppgraderade den till bio och middag på stan.

Tanken var ju att vi skulle UMGÅS...det gör man ju inte på samma sätt på bio och eftersom han gör det enbart för att han stör sig på att jag har TVn en meter längre bort än han tycker jag skall ha den...så kan han gå på bio själv...fast han kommer ju gå med plastbrollan iof.

Bra...då kan jag vräka ut mig i soffan SJÄLV utan bröder :P hoppas han får tinnitus av ljudet på bion och blir störd av alla äckliga tonåringar som skränar under filmen...men Gud förbjude att avståndet inte stämmer.

Snart hemgång....ljuva ljuva hemgång.

Jag skall borra in min näsa i Harrys päls och bara njuta av hans gulliga doft och hur söt han är när han stånkar över hur kärlekskrank matte är. Han brukar ge mig ca 5 minuter sen trycker han undan mig med sina tassar så man nästan får blåmärken och nyser mig i ansiktet och hoppar iväg.

Asgulliga lilla skitvovve!!!
Flinar ibland när jag tänker på hur många fahågor J hade om hur Harry skulle bli...eller hur jag skulle behandla hunden.
Haha han hade fel på nästan samtliga punkter. Okej det kan vara drygt när man har kort om tid och kanske lite mindre spontant än utan husdjur men glädjen han ger är betydligt större än dom få jobbiga stunderna.

Min lilla son!...vars födelsedag jag glömde bort :S jag är en bra mamma....inte.
Grattis i efterskott Harpan...3år den 8e februari.

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics