måndag 28 februari 2011

Käftis

Tandläkaren alltså!
Idag.
Första gången på 2 år för jag har undvikit att gå.

Tycker inte om att gå till tandläkaren längre.
När jag var yngre och hade räls så älskade jag att gå till tandläkaren men det måste varit för att det alltid var på skoltid så man kunde skolka legitimt.

Nu KOSTAR det...då är det inte lika kul.

Min tandis...är iof bäst i Uppsala och verkligen trevligast i Uppsala också...men jag har ingen lust att få tandköttet krafsat och den där lilla ondskefulla kratsen skrapad över emaljen jag ryser av blotta tanken.

Så jag var rätt sammanbiten (haha :P) när jag kom dit inställd på det värsta för han ringde imorse och kollade så jag inte skulle avboka och påminde mig om att jag hade haft en antydan till hål sist och verkligen borde komma idag :)

Jag och min tandläkare är bundis. Han är stammis i vår salong och vi köper godis i samma affär haha :)

Jag fick sätta mig i stolen och röntgas lite och sen tittade han runt en sekund eller 2 och sen var det klart :O jag behövde inte ens skölja :O

KNÄCKT!!

Jag blev nästan besviken :P jag ville ha mer action för pengarna fifan. Tydligen behöver jag inte laga något, inte ta bort tandsten (har aldrig INTE behövt ta bort tandsten) och absolut inte bleka :O (som jag ville).

Hä va som bara att gå och betala...hela besöket var klart på 4 minuter.

Idag hardet varit fint väder och det gör livet lite enklare att leva generellt tycker jag :P men jag är redigt trött på att jobba just nu. Tur att jag är ledig i helgen och att jag skall åka med mamma till Turkiet i mitten på mars.

Först var jag avig för jag har andra resor jag spar till men när hon lockade med en betald biljett och eget rum så nappade jag snabbare än Babsan till Melodifestivalen.

Vi skall pyssla lite med nya lägenheten och mormor skall med så hon får uppleva den. Det blir nog kul! Enda som är lite neggo är väl isf att poolen inte är igång då ännu. Får åka dit igen på hösten.

Imorse hände en sak som ALDRIG har hänt på dom hela 3 år jag haft min hund. Han sov genom alla mina väckarklockslarm och vaknade inte ens när jag gick ur sängen. Han SNARKADE tillochmed när jag gick förbi honom :P han brukar vakna till ljudet av blodet som pulserar i mina blodkärl annars :P

Han fortsatte sova medan jag duschade med öppen badrumsdörr och inte förrän jag kom ut ur duschen vinglade han sömndrucket ut ur sovrummet och slängde sig i en hög på golvet och utstrålade: ÄLSKA MIIIIIIG!!! så jag var tvungen att sitta böjd fram på knä dyblöt och pussa honom tills han vaknade ordentligt ;)
Älskar honom så stenhårt!!!

Annars brukar han ställa sig i givakt om jag vänder mig i sängen -utifallatt jag kanske skall gå upp och lämna honom :P

Om jag duschar så ligger han alltid i tvätthögen eller utanför dörren och väntar..det var nästan lite konstigt att veta att han sket totalt i att jag duschade hehehe.

När han var valp så brukade han slicka benen torra när man klev ut ur duschen men jag tycker intorkad saliv luktar sådär va...så jag vande honom av med den grejjen. Men tycker han att det är latjolajbans att ligga och snusa på mina gamla trollor medan jag duschar så får det stå för honom ;P han har iaf slutat tugga på dom :S som han gjorde när han var liten...bläh! Och inte upptill utan i grenen :P killar :P *suck ;)*

Nu är måndagen snart slut. Skönt!!!

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics