onsdag 16 februari 2011

Utgång=hemgång

Så varför sitter jag klistrad vid datorn som en idiot?

Idag har det varit en lugn och ganska tråkig dag men humören i salongen har varit på topp ;)

2 av 4 har ju inte PMS längre och vi som har det måste vara i någon snäll fas av menstruationscykeln just nu för alla är placida och fnittriga. Återkommer med en rapport nästa vecka om läget är det samma eller om vi går runt och fradgar och fräser bakom varndras ryggar hehehe.

Preggosarna kan ju få humörsvängningar iof..men det har liksom ebbat ut nu. Mickis hade en lite rabiat början på sin graviditet hahaha men nu är hon väldigt chillad för någon som har en 7kg's tillväxt på framsidan av kroppen ;P

Dalle har ju vart med förr och been there and done that och är så chillad att man glömmer att hon är gravid. Hon glömmer det själv emellanåt skall jag påpeka ;)

Jag tycker fortfarande att det är läskigt SPECIELLT höggravidstadiet. Lilla bullen vid typ 4 månader är gullig och söt...sen ser det bara jobbigt ut :O men det är värt det...har jag hört :P jag vete fan ;)

Jag vet att jag tjatar mycket om det ämnet just nu men jag har aldrig umgåtts med så många gravidisar och nya mammor i hela mitt liv som nu...det är som en epidemi. Man blir ju lite faschinerad liksom...skräckfaschinerad.

Deras magar ökar i omfång och min minskar. känns som det skall mycket till för att jag frivilligt skulle öka omkretsen på den igen. MYCKET!!

OOoooj...Grays Anatomy börjar om en timme...:O
Jag skall till andra salongen, göra kassan, fixa växel, laga lasagne, gå ut med hunden och hinna vila innan dess...oojojoj.

Jag måste kila.

Puss på frontalloben

Inga kommentarer:

 
Web Analytics