torsdag 3 februari 2011

Viktnedgång :D

Assåååå...först ut en big up för min fina vän som gått ner 17 kg sen sin gastric i oktober!! U rock kiddo!!

SEN vill jag meddela att jag har hittat höftben...MINA höftben!!! Jag hittade också axlar härromkvällen. Alltså en liiiiten axel (nej inte Lales...MIN axel)..inte bara breda fettkuddar utan en faktisk tillstymmelse till skelett under :P nu syns själva axelns form utan att det är en jävla fettdepå runt som ger den en annan form.

Jag blev så glad att jag skuttade runt....sen snubblade och ramlade jag på mina bröst som jag glömde plocka upp från golvet innan jag hoppade runt. Livsfarligt sånt där hehehe.

Idag har jag inget att skriva om direkt....:P men varför stanna där? :P

Igår var ju Egget här med Lale eftersom hon dansar i Muppsala och då vill stanna lite längre så hon sover över en eller ett par nätter extra eftersom jag inta har ngt för mig.

Jag fick bära hem Lale i en såndär bärschal :D och hon var ganska nöjd tills jag kom till andra salongen och skulle räkna kassan där...det gillade hon inte men jag blev klar ganska fort och gick på hund och bebis prommis medan Egget gick hem och fick ta en babyfri dusch och relalalalaxxa.

Bebisen slocknade i bärschalen och det var ganska mysigt att gå med en sovande unge och hund, men som alltid är det fortfarande störtskönt att lämna tillbaka dom.
Stackars mamma...vetefan om det blir några barnbarn :P

Men jag älskar verkligen min egentid.

Jag har ju inte haft en massa förhållanden så det är därför stackars J blir jämförelseperson hela tiden...men när vi var tillsammans kanske det blev lite hypat att man skulle ses på helger för att vi bodde i olika städer och för att man var nog en annan person då.

Nu, även om jag skulle träffa någon i en annan stad så skulle jag nog värdera min egen tid mycket mer än jag gjorde då.
Sånt är nog knepigt i förhållanden. Men ju äldre man blir desto mer inser man att man vill nog ha sin tid att göra saker på OCKSÅ. Vissa lever ju helt ihopklistrade och så vill jag aldrig ha det. Då är jag hellre ensam.

Hur fan kom jag in på detta? Hmm...

Världens bästa Aina var inne idag och förgyllde min tillvaro. Tack för besöket! Tycker att det är megacoolt att en av mina trognaste läsare är 65+ och min mammas bästa vän (och ÄNDÅ tycker att mitt juvenila skitsnack är kul att läsa ;)) Puss Aina!!

Elin (Angelicas syrra) kom förbi också vilket var superkul eftersom hon bor i Götet och vi inte setts på LÄNGE! Vi har känt varandra sen ettan (när vi var 7 år) och gått igenom massor ihop :) hon ser PRECIS likadan ut, min fina vän!

Blääää nu fick jag 3e samtalet av revisorn för idag (nu är hon i bokslutstagen :P) så nu får inte jag maska vid datorn längre :( jag måste skicka löner och fakturor och intyg och faan och hennes moster. PAPPAAAAAAAAAAAA kom hit o sköt dina affärer!!!!!

Aj...jag provade lite nudlar (a'la thaistuk)..ingen höjdare för lilla buken. Jävla bajs...mina favoriträtter sushi och thainudlar funkar inte. TUR att jag gillar så många andra saker då :P fast listan blir snabbt kortare (för när jag mått illa av en sak vill jag inte se det på LÄNGE efteråt).

Nu måste jag jobba. Hej på en stund

Puss på knät!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics