söndag 27 februari 2011

Total utmattning :P

Jag är inte van...

Jag märker att jag inte är van vid att folk pratar med mig i kvadrupelstereo hela tiden och hur trött man blir i kroppen och huvudet av det ;P

Vem kom på mobiltelefoner med högtalare? Och att man skall lyssna på musik på dom? Det gör ju ont i kroppen för det är så dåligt ljud. Utöver allt annat ljud kids genererar så blir dessa låtar rena rama dödsdomen.

Det är så att man vill visa dom hur det var på den gamla goda tiden när man lyssnade på nån gammal vinylskiva med hårdrock i pappas enorma hörlurar. Ljudkvalitet och livskvalitet för resten av världen :P

Jag vet att jag låter som jag är 100 år nu men nu är ungar så blippiga och högljudda :P dom är som TV-spelrobotar som fastnat i ON-mode.

Jag älskar ungarna mer än allt men dom frågar så mycket hela tiden...och pratar i mun på varandra. Och frågorna är alltid sånna där som man inte kan svara på. T ex om man ser en film, och det är första ggn för alla, inkl mig att se filmen..."varför har han en sån?.."du..varför gjorde han sådär?"....det är ju inte konstruktiva frågor ;) för jag vet lika lite.

Jag ä bara en gammal kvinna liksom ;)

Dom tycker nog att jag är tjurig idag :P men jag gick o lade mig kl 4 i natt och har en liten svans av folk bakom mig vart jag än går idag ;)
Jag testade tilloch med och gick i kringelkrokar inne på Indiska och dom följde med 2steg bakom hela tiden hahahahaha ;)

Jag är inte tjurig...jag är bara lite överväldigad av allt ljud hela tiden hehehe. Man måste nog sova ordentligt och inte ge dom för mycket ---> SOCKER!! <--- samt skicka iväg dom till skolan på dagarna ;) om man skall stå ut med att ha 4 ungar :P

Men jag har fått lite egentid med allihop separat under hundpromenader etc och då är det ju mycket lättare att koncentrera sig och prata ist för att behöva bryta sig genom en ljudbarriär hela tiden ;P

Idag har dom varit på stan medan jag diskade.
Det var 1a gången i hela min vuxna "med egen lägenhet" historia som alla glas och istortsett alla koppar var använda samtidigt :P
Tonåringar diskar inte ;P..."va har du ingen diskmaskin?"

Sen plockade dom ihop sina saker så jag kunde dammsuga och nu är det ganska okej här hemma faktiskt.
Sen pressade vi in alla väskor i min lilla cab och åkte iväg till Gränby där dom fick shoppa loss lite till.
Lunchprylar inköptes (korv, ugnspommes och korvbröd) och sen åkte vi hem så dom kunde ladda upp energin lite innan hemresan.

Jag tog ett stort glas (litet glas för icke-gastric opererade) dricka just efter maten..och dog (!)...det var ILLA denna gång...men som allt annat så gick det ju över.
Maten sköljs ner för snabbt i tarmen om man gör så, eftersom man inte har nån nedre magmun längre.
Pucko jag är...det höll väl i sig i ca 20 minuter.
Det enda som är bra med att det händer är att man uppskattar livet mycket mer efteråt ;) för det är så skönt när det går över.

Nu skall vi softa ngn timme och sen åka till Enköping där dom skall ta tåget hem mot Öret.

Big respect för föräldrar. Återigen har jag kommit på att jag bara vill vara lyxmoster ;)
Jag hade nog varit en ganska sträng mamma annars.

Puss på trumhinnorna

Inga kommentarer:

 
Web Analytics