torsdag 17 februari 2011

Hmmm...

Stenläggarsnubben (som för övrigt verkar jättego) blev lite väl entusiastisk igår och ville att jag skulle komma tilltågstationen och vinka av (!?) honom och hans 4 ungar idag för dom skall söderöver i helgen.

Är det bara jag...
Asså...

Nu säger jag det som jag tänker det :P

Jag har inte träffat snubben på 2 år och han vill introducera mig för sina 4 ungar varav 2 är ganska unga, INNAN vi ens käkat middag en gång? Och vinka av på en tågstation är ju lite...vad skall jag säga? Inte privat men...jag vinkar nog inte ens av min mamma vid tåget...kanske en pojkvän...och kanske om han var själv..om jag verkligen visste att det var rätt...men som sagt...4 ungar och inte setts på 2 år.

Nu får jag sånna där "dra öronen åt mig vibbar" så jag bara vill lägga ner.

Jaja...vi får väl se vad som händer...det blir ingen tågstation iaf :P

Idag började jag morgonen med att djupinhalera kaustiksoda...fy helvete. Det var precis som när jag andades in koncentrerad ättikssyra på kemin i 9an. Man dör lite innombords.

Igårkväll höll jag på att krevera av..heta känslor haha. Börjar bli plågsamt nu med vår i luften. Det spritter i kroppen...eller så är det för att jag plötsligt har en KROPP och inte en köttklump. oj kund fortsätter snart.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics