tisdag 1 februari 2011

DÖ piercing DÖ

Nu har jag latchat sönder mitt öra för sista gången. Hade det varit menat att jag skulle ha ett hål i mitt fittjävla öronbrosk hade jag fötts med det.

Min lilla tragus har läkt så fint så fint men det där yttre conchhelvetet, ni vet det platta brosket där man kan "ta någon i örat" har jag försökt få hål att läka i över 4 år nu. Jag har tagit 2 själv med pistolen jag har i salongen och gjort ett på Blomdahls kurs och ett med kanyl. Oj det blev 4 st :O

Jag fick flipp igårkväll för jag kunde inte ligga på örat och det har varit så FÖR länge nu så jag gick upp och spottade och fräste medan jag först försökte pressa ut var och sen lade på antibiotikakräm bara för att sen tröttna totalt och ta en tång och knipsa ut ringhelvetet ur mitt då GIGANTISKA öra. Örat hade inte bara blivit inflammerat och infekterat men huden hade spruckit under där ringen satt.
Vilken lättnad att få bort skiten! Fast det gör ont fortfarande :P men inte som när jag hade ringen i.

Mikaela har toppat mitt hår vilket är jätteskönt. Nu måste jag få ordning på färgen för sista gången i mitt liv för alggrönt är INTE årets nyans :P

Jag är TRÖÖÖÖÖTT i dag.
Men jag har varit DUTTI flicka idag och röjt klart garderoberna innan jobbet och sorterat alla kläder jag hade lagt på "eges säng" i gästrummet. Jag hittade MASSOR med kläder (jag som inte troded jag hade några leggings eller underkläder. Jag hittade ca 20 par leggings, 20 par trosor och huuur många strumpor som helst :D allt nytvättat :D)
Nu skall jag bara hänga upp några saker på galgar sen har jag allt strukturerat och bra :D

Hittade två av Jonas grejjer när jag grävde djupt i garderobens mörker :P SÅ länge sedan var det jag kollade DÄR sist :P En snygg svart skjorta med silverdrake på ryggen och ett linne/tshirt. Man kanske skulle städa garderoberna oftare hehe.

Pappa ringde från Kina och berättade att han hade varit jättesjuk och legat i feber sen han kom fram (men dom hade inte sagt ngt för att inte göra mig orolig). Pffft han vet att jag blr förbannad av såndär arabmentalitet.
Om någon är sjuk så berätta det annars blir jag ÄNNU mer orolig!!! MORR!!

Pratade med Marianne igår och hon kvittrade på i telefonen. Leffe satt o löste korsord så han hann inte prata just då :P Han är så gullig :D varje gång jag kommer så får jag en jättego kram och sen borrar han in huvudet och ger mig ca 5 pussar på kinden och ser lite generad ut :D GULLE!!!!!!

Nu fryser jag...så jag skall gå och grejja en kopp te och kura ihop mig i kassan ett tag.

Puss på sköldkörteln!!

;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics