lördag 12 februari 2011

Föräldralös

I en vecka :)

Nu sticker mamma till Turkland för att hämta nyckeln till sin länge efterlängtade lägenhet. Hon plockade med sig sin goa vän Gunilla som skall hjälpa henne att handla möbler och inreda 2-plans PENTHOUSE lägenheten :)

Farsan Baloo är ju fortfarande i Tjiiina (hans uttal) så det blir mycket lugnt och skönt på hemmafronten för barnen i vår familj ;)

Är det inte föräldrarna som skall vara hemma och jobba och ta hand om ungarnas husdjur och grejjer förressten? :P Nu sitter jag och fuckface här med pappas firma och mammas katter och jobbar häcken av oss medan våra päron glider världen runt..hmmm.

Igår var jag ute och åt med min goda vän L. Det är alltid kul att träffa honom. Nu har det tagit slut mellan honom och hans tjej :O och han pendlar mellan att vara besatt av henne och jättearg på henne. Stackarn, det är inte kul att må så.

Mellan varven satt han och tittade på mig intensivt och log som en liten sol och sade att han älskar att sitta och bara titta på mig hehe (jag visste ju inte var jag skulle ta vägen..blir störtgenerad när någon iaktar mig sådär djupt) ....jag tror någon är lite i känslomässig limbo just nu :P AND IT AIN'T ME FOR A CHANGE :D ;)

Sen sade han....och då fick jag bekräftat att han inte kan må riktigt bra i knoppen just nu :P...att han älskar min näsa (!?), att den var gullig (!?) och passade mig. Han är grek ;P förklarar det något?
Hehehe. Världeens snällaste kille är han iaf.

Inte så vanligt att grabbar är så spontana känslomässigt och har lätt för att förmedla vad dom tycker och känner som han kan. Vi har ändå varit polare i snart 5 år och pratat om det mesta. När jag låg på sjukan och hade opererat mig kom han upp med värsta dunderbuketten och satt och gaggade med min pappa i typ 2 timmar.

Han är en fin vän. Hoppas han blir lycklig snart igen :) men det tror jag för han har redan hittat en liten pingla på 22 som får honom att le när han pratar om henne :P Bra där L :D

Annars då?

Ege hade städat hemma ho smig när jag kom hem och satt på min tvätt...vilken underbar överraskning!!

Nu måste jag gå o ringa Emma som just ringde upp när jag hade kund.

Puss och kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics