tisdag 22 februari 2011

Pappa är hemma igen :P

Fylld till bredden med historier och fnitter och gott humör.

Hoppas det håller i sig ;)

Igår när jag var och solade så fick jag en en kinesisk hudkräm av ägaren till solariet....alla som känner mig vet att det var lilililililax house ;)
Ägaren har valt ett ganska olyckligt namn med tanke på sitt ursprung och svårigheten dom har att uttala bokstaven R :P

Jag brukade ringa dit om jag skulle fråga henne något och bryta ihop av skratt när hon svarade för det lät så roligt när hon skulle uttala sitt firmanamn.

Tillslut blev det pinsamt och suspekt att hon alltid fick ett anonymt avbrutet samtal innan jag ringde så jag fick sluta ringa och helt enkelt kila dit om det var ngt. Men hon är gölli..trots sin oförmåga att uttala bokstaven R ;)

Huuursomhelst. Jag öppnade krämen som luktade ytterst suspekt och tittade efter ingredienslistan. Det fanns såklart ingen men det fanns en lista som någon hade typ översatt från Google translate haha.

Krämen var tydligen bra från allt mellan lung emfysem till månförmörkelser...men min absoluta favoriter var att den kunde bleka kvinnors blygdläppar till delicious pink och var "best lubricant in worl' fo' making love" aaaaaaaaaahahahahahahahahah.

Jag lovar att Borat översatte instruktionerna :P

Igår var jag hos Jeanette som fortfarande är sjuk :( hoppas hon kryar på sig snart. Hon hade gjort en lasagne som hon var skitbesviken med..hon skrev ett sms och gnällde om sin lasagne när jag var på väg dit ut. Så jag stannade på ICA och köpte en såndär Karins lasagne från typ Dafgårds och slog in i ett paket med snören och allt.
Hon blev skitglad när hon såg ett paket och öppnade det som exalterad unge och brast ut i världens asgarv när hon såg vad det var.

Ja men du behövde ju en lasagne ;)

Sen satt vi och kollade på tv och skrattade tills klockan var oanständig! Big brother var ganska kul faktiskt :)

Marken var helt glashal på vägen hem. Dom bor ju på vischan och det är stora fält på båda sidor av vägen vilket gör att det blåser ganska duktigt och är kallt satan. Bilen svävade :O tror inte jag hade mycket markkontakt alls och jag körde ändå skiitförsiktigt (jag är LIIIVrädd för älgar/rådjur sen det klev upp en bauta älg framför min bil när jag var i Sala..det var en ungtjur men den var astronomiskt stor ändå).

Nu VRÄKER snön ner...flingorna är som körsbär :O kan inte lapparna behålla sitt jävla möggel? Jag vill ha vååååååååår nu :)

Hm..

Hoppas ni har en bra dag!

Kram och sånt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics