tisdag 15 februari 2011

Hej igen :)

Nu är det babykalas på mitt kontor. Mikaelas unge lirar fotboll i hennes mage så hon hoppar högt...urinblåsan ligger risigt till :P

Ege och Lale är här...den enda som saknas är ju Dalle och hennes mage sen blir det ett dagis ;)

ÄR ALLA GRAVIDA ELLER HAR FÅTT BARN?? :O :P

Jag skall sluta dricka vattnet här i salongen :P

Idag har jag som sagt jobbat och fått massor gjort. Jag har förberett lönerna åt pappa när han kommer hem så folk kanske kan få dom i tid :P det vore ju guld.

Igår kväll åkte jag och flugans son (pappas kinesiska fru kallas inofficiellt för flugan :P) och handlade mat åt honom efter jobbet.

Han tog körkortet förra veckan så han fick köra min bil och jag var passagerare (vilket jag gör väldigt dåligt om det är någon som är lite osäker) men efter ett tag kunde jag ju slappna av för han körde bra när han hade vant sig vid min något omoderna bil.

"-har den ABS?"
"-ehm nej"...
"-har den antispinn?"...
"-eh nej"....
"-har den..."
"jag säger bara nittifemma".....sen fattade han nog :P...för han är född -92 själv :P

Efter det åt vi snabbmiddag på donken.
Jag blev kräkmätt på en cheeseburgare utan lock (onödigt med massa brödfluff)
sen körde han hem sina matvaror och sen ut till G-sunda för att spela innebandy match. Jag återtog ratten och styrde kosan hemmåt.

Ringde mamma som är i Turkiet och hon var plågsamt fnittrig och vinmarinerad :P men överlycklig för hennes lägenhet är allt hon drömt om och mycket mer. Det var underbart att höra henne så lycklig. Skall bli kul att komam dit o se hur det blir. Idag skulle dom köpa sängar. Det blir dubbelsängar överallt vilket är underbart :D

det är värsta enorma två våningslägenheten med en enorm takterass :D whooohooo.

Nu måste jag gå för Lale är påklädd och jag skall få bära henne *stolt*

Herrååååå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics