lördag 19 februari 2011

Brrrrr

Har seta' i bi'rn i en timme och väntat på att mamma och hennes väninna skall trippa av planet och komma ut så jag kunde köra hem dom och deras bagage från Arlanda.

Fiiifan vad jag frös. Jag hade ju lägligt nog glömt luren på jobbet så jag kunde inte ringa dom och kolla varfän dom höll hus heller.

Dom hade stått och fipplat med bagaget i 100 år och tydligen försökt ringa mig. Men som sagt. Lur'när på jobbet. Idag pratar jag någon slags bonndialekt :P

Nu är jag megatrött faktiskt. Det tar på krafterna att ha kallbrand i fötterna. Jag var blöt om fötterna för mina stövlar är inte tip top och när det blev kallt sen så blev det i stortsett is i stövlarna.

Jag satt och lyssnade på Bandit så det dånade om hela Arlanda för att försöka hålla livslusten uppe medan jag väntade.
Det är som om folk aldrig sett en stelfrusen brud rock loss i en bil förr...

Man FÅR headbanga om man är själv i bilen om det är för livsuppehållande syfte faktiskt!!!!! (tror jag drog en muskel i nacken för jag var så stelfrusen när jag satt där och rockade. Körde trumsolo på mammas instrumentbräda med mina isblåa fingrar...ganska schysst faktiskt :P

Jag måste gå o göra kassorna på salongerna och hämta min telefon...men jag vill inte ut i kylan igen :(

Mikaela och jag hade en bra dag i salongen. Vi fick skicka iväg typ 2 kunder men annars gick allt jättesmidigt (skicka i väg som i vi var fullbokade och kunde inte ta emot dom). Jag fick en massa laserkunder idag och det blev bra med deg.
Tyvärr var jag tvungen att lämna lilla Mickan sista timmen för att åka och hämta mamma.
Fuckface vägrar hämta o lämna på Arlanda för han påstår att han inte hittar där.
Det är jävligt bekvämt att säga så.
Men skulle han ha en datorkomponent som var lokaliserad bakom en specifik dörr ute på Pir F i terminal 5..på personalavdelningen...så skall ni se på fan att han skulle hitta precis dit han vill.

Jävla tur för alla att jag gillar att köra till Arlanda.
Jag HAAATAR dock att gå med in...dvs parkera..GÅ..vinka aaaav...hitta bilen..betala...köra ut...
Jag vill dumpa och dra.
Blir gråtig av att vinka av folk på flygplatser (jag vill åka med isf :P).

Pappa ringde från Tjiina och kollade hur allt var. Undrar hur det bler när han kommer hem igen. Det har varit ganska soft hittills. Hoppas han tar det lugnt.
Vet fortfarande inte vad fan vi skall göra på hans 60-års dag. Vill gö nå han kommer minnas. Jävla jubileumsfödelsedagar :P

Hade han inte vart så kass i kröppa så hade jag kunnat ge en fallskärmshoppning eller något liknande. Men jag tror inte lilla hjärtat skulle palla.

Nog skitsnack nu...måste värma tårna och gå ut igen.

Puss på bröstvårtorna

Inga kommentarer:

 
Web Analytics