fredag 11 februari 2011

Kalas

Vill ni veta hur?

Jag har lagat mat...

EN kycklingfilé...alltså en normalstor kycklingfilé (!!!) räckte till 3 portioner currykycklinggryta hahahha.

Jag är så jävla ekonomisk nuförtiden liksom :P matkontot är patetiskt :D Istället för att betala över 200 pix igår på krogen så kostade mitt 88kr och då tog jag ändå med mig hälften av en halv portion hem :P (och ändå åt jag lite över min kapacitet plus gav bort 2 bitar).

Ursäkta att jag tjatar men det är så underbart :D
Förr hade jag kanske kunnat sluta när jag var mätt men jag hade ändå kännt mig stressad(/sugen) på något vis att det fanns kvar av portionen och slutligen pressat i mig det med.
Nu är jag skitnöjd att det blir över och har inget behov av att se det igen..kan tom slänga det utan att grubbla på det...hur gott det än är...godheten är tom en garanti för att jag inte skall äta för mycket för då kommer jag må illa av det och inte vilja äta det igen.

Hela min värld är tillsnurrad. Life as I knew it has changed and I fuckin love it!!!

Igår såg jag en ganska skön film: I rymden finns inga känslor. Söt liksom! Varken mer eller mindre. Påminner en hel del om en kille jag känner ;) fast då skulle den heta På MSN finns inga känslor ;) ;) ;) :P :P :P hihihi :P

Mjaha...annars då?
Lillebröderna kom ju hem till mig igår och det var jättekul och mysigt. Mamma kom också och Ege och Lale ingår ju i inredningen ;)

Det blev en sen natt igen och jag lade mig nog vid 2. Innan jag lade mig så tyckte jag att jag fortfarande såg blek ut så jag jazzade på med lite mer brun utan sol...nu ser jag nästan ut som att jag varit på semester :P på Playa Del Gulsot...fläckvis :P hehehe.

Det är sjuk fjortisvarning på brun utan sol (och på att skriva "sjuk fjortisvarning" i en blogg...och nästan på att ha en blogg också...:P).

Jag fryser. Underlig känsla! Har hört talas om fenomenet men inte upplevt det på länge :P

Sibirien har åter intagit Uppsala och det är vitt överallt. Jag är så tacksam attt jag bor i lägenhet (fast min hetaste önskan är ju att bo i hus :P..men just nu är jag glad för min lght :P). Det är iof sol nu vilket gör det hela tolerabelt men i natt när jag var ute med hunden så såg jag ut som ett snöodjur och jackan var helt dyblöt. Bläh! Nu ser det ut som det är sandstorm fast snö...stora shok lössnö flyger förbi.

Jag fick en ring av pappa i julklapp förra julen..han hade fyndat på pantbanken :P
Den satt FASTGJUTEN på mitt korviga lilla finger men nu trillar den av :O
Nu tjatar jag igen (förlåt) :P men jag trodde inte att det här skulle påverka fingrarna tom :P jag måste ju förminska alla mina ringar :O Knäppt!!

Tack och hej leverpastej!

Ps: Mikaela har fått värsta hyllan :O jävlar i min lilla låda vad graviditetshormonisar gör saker med kroppen. Jag som har själverkänd bröstfaschination (nej, jag är straight) tycker det är jätteroligt för hon är så ovan vid att ha dom hehehe.
Hon skall få låna min favorit t-shirt som har texten "my face is up here" och en pil uppåt hehehe.
Den är klockren för när man går på stan på sommaren och har den på sig, så stirrar folk för att se vad det står och när dom blir ertappade med att stirra och ser vad det står blir dom jättegenerade...

Allra helst killar som är ute med sina tjejer för då skäms dom ÄNNU mer fast dom egentligen bara läste texten (och tjejrna blir skitsnea för att dom blir generade och tror att dom kollade på brösten...för tröjan är TAJT tajt :P) hahahahahahaha det är så KUUUUL att ha den på sig!!! Det är ju bara lite text *gloria*

Hur som helst har hon snyggaste bröna i salongen just nu :) Grattis bruden ;) må du få massor med extra dricks hehehe ;)
Kom och extraknäcka under mammaledigheten i något lågskuret som visar lite av körtlarna så kommer du bli rik. Tänk om jag var en manlig chef...vad anmäld jag skulle bli då :P

Puss på tuttarna :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics