söndag 20 februari 2011

Faaan så skönt!

Jag har just pratat med min torsdagsdejt (nu på torsdag alltså) i nästan en timme :D

Fan vilken skön snubbe, jag känner mig heeelt avslappnad. Vi har pratat om allt och jag känner ingen press éller så, bara ha kul.

Faan vad KUUUL!! Jag är faktiskt peppad :) han är astrevlig!

Vi körde raka rör direkt. Han berättade allt om sin situation på ett mycket ärligt och öppet sätt och jag kunde fråga allt jag ville och han mä. Så vi hade som en "för"dejt i telefonen där allt som kunde varit jobbigt avklarades.

Det skönaste är att han inte är desperat efter ett förhållande och det är inte jag heller. Jag trodde det innan vi pratade...att han var det alltså men han är soft!
Då kan jag slappna av...allvarligt det känns som en fet sten har ramlat från mina axlar. Man vet aldrig vad andra förväntar sig.

Helt övertygad om att det kommer bli skittrevligt. Han jobbar som stensättar-lärare på ett fängelse utöver jobben han har via sin egen firma. Ballt som fan :D

Jag tycker stensättare är så duktiga, det är verkligen ett fint hantverk. Ett tungt jobb som ger otroliga resultat. Mycket kreativitet.

Jaja nu skall jag sluta tjata.

Men det är kul att se fram emot ngt för engångsskull. Och det är mysigt att få små sms häroch där...höra att man är snygg...att han har kollat på ens bilder och tänkt på en. Man blir ju lite varm innombords. Enkla saker liksom.

Det är det enda jag någonsin har velat ha...enkla saker.
Nu skall jag ha trevligt och njuta...som alla andra fakking gör.

Naaaajs...som mamma säger!

Godnatt :)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics