söndag 6 februari 2011

Vilket underbart väder :)

Jag drömde att jag tog fram hojen och drog en repa åååååååååååååh.
Vaknade med världens leende!

Snubben från Spray lär ju känna sig ganska...ja för det första bakis...och sen lär han ju undra om han gjorde ett hett intryck genom att ringa en brud (han aldrig har träffat) ca 50 ggr halva natten.

Jag tror han gav upp nångång vid 3-tiden. Jag slutade svara vid...ja när jag skrev sista inlägget igår...när det nu var.

Efter 44e samtalet så förväntade jag mig nästan lite halvt att han skulle gå min gata upp och ner och vråla som Rocky Balboa: Aaaaaaaaaaaaaadrienneee, aaaaaaaaaaaadrienneeeeee....för han vet vilken gata jag bor på men inte var :P hehe. Men det var bara jag som hade lite för höga tankar om mig själv hahaha...så han fortsatte att stapla på missade samtal på min mobil ist.

Tror vi skippar den där afterwork daten i veckan dårå :P

Jag är inte pryd eller så..fyllesamtal KAN vara kul tom..av folk man känner då. Oftast är dom jävligt destruktiva dock och har man aldrig träffats är det för tidigt att möta den destruktiva sidan som hetsringer 45 ggr för att man inte svarar...jag hade ju kunnat somna (att jag satt och stirrade SKEPTISKT på varenda missat samtal vet ju inte han :P).

BE A MAN för fan ;) män ringer inte, messar inte...män är iskalla ;) hehe nu skojar jag bara. Jag måste gå och städa nu för åter igen ser det ut som om djävulen själv har haft fest här hemma...det har han iof varje dag när jag går till jobbet...i skepnaden av min hund.

Puss på isdäcken

Inga kommentarer:

 
Web Analytics