lördag 26 februari 2011

Stånk

Jag är heeelt färdig. Förrutom den galnaste dagen på länge i salongens lilal historia...alltså inte dåligt galen utan bara så mycket att göra...så har jag tonat, färgat, slingat och tonat och testslingat 4 glada snorisar från Örebro.

Dom vill och vill och vill och sen vill dom lite till...prova allt. Och jag vill och vill och vill göra massor åt dom men idag tog jag musten ur mig själv för utöver mina kunder och ungarna så kom Jeanette och Boel och andra kompisar och telefonen ringde, fastighetsskötaren kom förbi och kollade en eventuell vattenläcka, det avbokades och ombokades, folk kom inte som dom hade bokat, en av frisörerna mådde inte bra och försäljare ringde och soporna skulle ut och presentkort hit...jag åt lunch kl 15.30...en halv tunnbrödsmacka.

Sen fortsatte det i samma tempo fast med en kund som envisas med att ta med sina ungar och sitta och hälla i sig 7 halvor Sofiero framför dom och mig för han tror att lasern gör mindre ont då. Det suger all min energi RAKT ur kroppen. Sen tjäbblar han om billigare priser och fan och hans moster och jag tycker faktiskt att han är lite scary och är på helspänn hela tiden han är där.

Sen skulle alla ungarna färgas och slingas och tonas och det tog till typ 21.30 då vi gick och handlade middag (för ingen ville ha snabbmat som jag tyckte passade :P) så det blev kycklingfajitas/tacos för hela slanten med alla dess tillbehör.

Jag orkade en såndär minitortilla (egentligen orkade jag bara en halv men jag okynnesåt den andra halvan) och fick en såndär zombiedump...man blir dödstrött och vill bara sova...fast det som är bra är att man blir jättepigg ca 20 minuter senare.

Ungarna tillät tant att gå och dö lite på sängen och plockade undan maten åt mig men sen kom dom en efter en och joinade mig i min stoora säng. Vi låg huller om buller och skedade och gosade för fulla muggar. Sandra grävde sig nästan in i min rygg och borrade in näsan i håret på mig (trots mina varningar om att det var flottigt!!!). Mysungar!!

Efter det gick vi upp och kollade lite på Shrek och här sitter vi än och kacklar och klockan är nästan 2 på natten.

Älskar dom här ungarna. Dom började komma för typ 3 eller 4 år sen och såfort dom har ledigt/ lov vill dom fortfarande komma och numer vill pojkvännerna komma också :D Älskart!! Fast jag känner mig ju lite som nåt freak Michael Jackson/ R. Kelly som har en massa ungdomar hemma hos mig ;) men jag tycker det är kul att vara storasyster åt folk som uppskattar det (YES FUCKFACE det var en pik :P)

Nåväl...nu skall jag gå och lägga mig...ENSAM...där går jag isär från MJ och R. Kelly...jag tar inte med mig ungarna i sängen på natten :P alla har sina sängar. Min lägenhet är ett hav av sängkläder just nu :P

Godnatt och puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics