lördag 26 februari 2011

Mother of Jesus

Som domsäger på Irland när dom knappt tror något är sant.

Jag säger det för jag knappt tror det är sant hur trött jag är. Jag ville ha ledigt eftersom jag jobbat alla helger när pappa var borta vilket är typ 3 eller 4 men vi har bara en frisörska idag och det går inte att dom jobbar själva och skall svara i telefon och kuta till kassan, sälja produkter och tvätta tvätt medan dom jobbar med någons slingor tex.

Så jag bad min pappa jobba idag. Ringde till jobbet efter en halvtimme och frågade om han var där...det var han inte.

Slut på sovmorgonen, in i duschen, på med kläderna och iväg. Harry bara satt och öppnade och stängde munnen som en jävla guppy. Han blev snuvad på sovmorgonen och morgonpromenaden.

Pappa ringde nyvaken vid typ 11.30 och undrade vad jag gjorde där. Jag blev lite sür på honom och förklarade att NÅGON måste vara här !!!
Jag är lite på krigsstigen med honom om hur han sköter saker just nu. Och han älskar att påpeka att jag inte har erfarenhet och inte kan sköta det så väl som han. Men om vi skulle lägga ihop våra egenskaper så skulle våra gemensamma brister bli färre...men det fattar inte han.
Han verkar tro att vi bara VILL jobba på tomgång som nå jävla idioter.

Det är inte så att vi får en sån underbar lön att det är så underbart jävla värt det...det är mer så att vi är ändå på jobbet så jävla mycket att man inte har så mycket annat att göra på "fritiden" så man kan lika gärna jobba lite mer.

Men jag är inte bitter...*host*

Nu skall jag kolla upp biljetter till småglinens hemresa. Jag brukar köra hem dom annars men jag kommer inte orka hålla ögonen öppna på hemvägen imorrn om jag gör det...så dom får ta tåget.

Sist fick jag stanna och sova minisömn ca 3ggr på vägen hem för vi hade varit uppe skitsent natten innan och Sussie ville bjucka på mat en viss tid så det blev inte så mycket att ta igen sig innan vi åkte.

Less stress!! Less stress!! Planerar att spendera söndagskvällen i ett vegetativt tillstånd på min soffa och titta på inspelade serier...mmmmm.

Harmoni...som en skön tv-kväll i Mosås ;) JAG gillade mosås...även om ingen annan verkar göra det hehe ;) Mosås var raka motsatsen till mitt liv i Muppsala..och således ganska skönt!

Jaja...nu skall jag sluta jiddra.

Puss på axeln

1 kommentar:

Anonym sa...

men du förgyllde min och Barbas dag i alla fall, och de e inte kattskit de inte. Puss MS Laserbeam. // Bolel

 
Web Analytics