onsdag 2 februari 2011

Galen dag

Asså allt bara kör på i 180 och nu börjar brollan flippa på riktigt.

Bit ihop bit ihop....

Ege och Lale har sovit över i natt. Hon hade feber och var ynkligare än få. Lilla rumpnissen :)

Nu har dom varit här hos mig i salongen hela dagen vilket har varit kalasmysigt. Lina kom förbi för hon var i krokarna.

Jag hann prata lite innan det vardags för kund. Av någon anledning tog det lång tid och när jag var klar hade Lina gått vilket säkert var lika bra för jag hade 2 kunder till i ultra rapid.

Lale och Ege vilar ut efter en galen dag igår då lillan vaccinerades. Så lillege har sovit massor i behandlingsrummet och Ege har suttit och bara njutit av att stirra på ingenting och ha munnen halvöppen ;)

På förmiddagen skulle vi till arbetsförmedlingen, Ege för sin snubbes skull och jag för att leta personal. Sen gick vi och tittade på nya system bolaget..bara för att se hur lokalerna var. Jag köpte en flaska rumänskt vin som KNÄCKER...bra att ha hemma.
Till Eges "förtret" så slapp hon visa legitimation medan jag fick visa (hähähä...jag kan ju inte rå för mitt FRUKTANSVÄRT UNGDOMLIGA uteseende hahaha :P) fast det kan ha berott mer på att Ege bar en unge på magen och såg vuxen ut och jag såg ut som en fjortis (och dom misstog min spända min, när jag HOPPADES att dom skulle fråga mig om leg, för nervositet ATT dom skulle fråga efter leg) :P

Nu är dagen nästan slut...hoppas jag...men lillebror sms terrar väl mig sen om hur missnöjd han är. Som om jag kan fixadet kl 10 på kvällen. Han kan verkligen stressa sönder mig när han är på det där humöret. Han har redan skickat typ 40 mess idag. STÖN!!

Så nu skall jag hem och titta på en fullmatad action med alla actionhjältar som finns ungefär :D The Expendables...hoppas den är bra!

nej nu måste jag göra kaoz...räkna kazzor og zen ztenga zalångerna.

Hejdåhej

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Kollade på "Th Expriment"......
Nja......väntade på att filmn skull börja.....så var den slut........

Kolla på "Shelter" istället.....DEN va asbra!

 
Web Analytics