onsdag 9 februari 2011

Oooj...varning för långt inlägg :P

Jag har inte hunnit skriva ett skit på två dagar (nästan)

Här levererar jag först en skön låt som jag inte hört på JÄTTELÄNGE som ni kan lyssna på i bakgrunden (jag vet inte hur man får den att poppa upp i ett nytt fönster sorry :P)

Okej...minns inte var jag var sist...
Tror det var hos Jeanette och "tränade" när jag tydligen enbart använde halsmusklerna att göra mina 90 situps.

Det var oskönt i nacken/halsmucklerna igår kan jag lova!
Idag är det oskönt i magmusklerna..så det tog väl lite på rätt ställe tillslut.

Igår var jag hemma och jobbade och tog igen mig lite. Det var mycket bra.
Jag lagade rykande färsk smarrig lunch åt lillebror och sen fick han sova en skvätt i storasysters säng innan han gick tillbaka till jobbet. Lillebror <3

Jag lirade ihop en hårdstylad nachotallrik with a twist och en hemmagjord semla åt honom :)
Det var uppskattat och det var faktiskt roligt att få laga mat åt någon igen.
Jag tycker han har varit så duktig nu när pappa har varit borta och jag är så stolt över honom och hur mycket han faktiskt har utvecklats! Säg inget till honom...han blir så jälla odräglig då :P

På kvällen kom Ege och Lale och vi var uppe sket'länge..jag kom i säng kl 3 zzz därav mitt oinspirerade inlägg :P

Idag har jag och lillebror varit på IKEA för att pimpa upp hans salong lite.
Jag har sparat ihop pengar från lasern som han fick sätta sprätt på idag. Men herregUUUd vad han är petig och långsam på att shoppa. Vi är fan inte släkt på den punkten alltså.

Jag fick piska honom runt IKEA...inte för att han inte ville handla utan för att han ville handla för mycket.
Jag var som en sur make som gick och gnällde 5 meter framför...kom IGEN nu ...du har ju 15 sånna...nej...nej...nej...KOM NUDÅ...och då var jag ändå tolerant :P Han jämför och klämmer på saker tills man blir skogstokig.

Det var kul att umgås dock...iaf tills vi fick sockerbrist båda två och började nästan slåss i hissen från garaget till salongen...men innan dess gick det bra.

Hahaha fuckface var arg för jag hade staplat alla hans påsar på ett lite fult sätt så det lät ganska hemskt om alla glas och porslinsgrejjer när jag dunkade påsen hit och dit men inget gick ju sönder.

Tillslut (efter hissresan från helvetet när vi ville döda varandra) skulle han ge mig min hemnyckel från min nyckelknippa (för han skulle låna min bil och åka till gymmet).
Vi tjaffsat så mycket att han KASTADE nyckeln i påsen (så att jag inte skulle hitta den utan bli tvungen att gräva..för att jävlas) och träffade det enda vi hade köpt (eller JAG hade köpt) som var hem till honom själv...en blomma i en kruka....nyckeln träffade krukan på kanten och slog den i typ 5 delar....

HAHAHAHAHAHAHAHAH synden straffar sig själv: fuckface!!! :P inget annat hade gått sönder :P utom hans kruka :P heheheheheh jag börjar garva nu igen när jag tänker på det hahahahahaha.

På IKEA så handlade jag grejjer så att Lale kan ha det bra när hon är här o hälsar på. Hon fick ett babybadkar, en sovpåse, ett uppblåsbart skötbord med jättesöta lakan till och hakklappar :D nu har hon så hon klarar övernattningarna hos moster IN STYLE :D

NEJ har jag ju sagt(!!!!)...klockan tickar fortfarande inte :P jag är skitnöjd med att ungarna tillhör andra :) jag skulle nog få panik av ansvaret :P jag kan få panik å mina vänners vägnar ibland tom :P

Efter det var det jobbet som gällde.

Precis när jag skulle stänga så insåg jag att jag glömde stämma av kassan igår kväll så jag var tvungen att gå hem FÖRST och kolla med siffrorna så att det verkligen var så innan jag gick TILLBAKA och slog Z för dagens kassa...*STÖÖÖN!!*

Just då ringer mormor och låter panikslagen för hennes kontanter har tagit slut och jag har ansvar för hennes kort.
Hon behövde pengarna till imorgonbitti då hon ska på gammeldagis (det kostar 50 spänn)...så det var bara att knata och hämta ut och sen hem och hämta kvittona, tillbaka till salongen och stämma av kassan...till ICA och köpa bröd åt mormor och hämta hunden och knata fram och tillbaka till mormor på glashala lutande fakking osandade trottoarer :P *stön 2*

(kan Örebro skicka ett protokoll till Uppsala kommun om hur man sköter om en stads gator??...nu? Förra vintern?)

Kom hem vid 21.30 och kom på att jag hade en fransyska i kylen (Vanessa Paradis FNISS :P...jag lovar att det är någon som inte hajjar nu...fransyska är en köttbit...stek typ...inte en kvinna...äääääääääh...glöm det :P) som behövde tillredas.
Med lite hjälp från mamma så fick den brynas och sen ligga och mysa med lite buljong, morot och lök med några pepparkorn. Smaken blev orgasmisk.

Ege fick en liten söndagsmiddagsassiett med stek, svartvinbärsgelé, gräddsås och potatis att smaka. Hon gilla't!!!
Inte illa om man kan få en gammal :P vegan att digga köttslamsor :P (igår åt hon bacon mohahaha *i love it*)

Nu har vi just tagit ut en kladdkaka med tranbärschokladsmak ur ugnen. Ege fick craving på choklad och jag läste hennes tankar så vi gick in i köket och svängde ihop en.
Designermagen fick en iddybiddy-bit och nu knorrar den oroväckande. Ege får nog med sig denna där kakan hem till Stockholm sen :P

Nu är jag komatrött faktiskt. Sitter ner för första gången på ett tag.

Jag provade gamla brallor imorse...en hel drös av dom. Jag kom i samtliga av mina sommarbrallor som jag inte ens kunde ha bekvämt för 3 år sedan. Sist jag minns att jag hade dom var när jag var på Liseberg i Götet med Anders och Jonas...det var minst 100 år sen. Nu är dom STÖRRE än dom var DÅ (fast det kan vara jag som är mindre också..jag är osäker :P) :O det var en ganska sjuk känsla.

Dom sitter löst på benen och hasar ner i rumpan :O wiiiiiii. Jag har förlorat fett på ställen jag inte förlorat förrut.

Visst jag har kvar mycket ännu men det har bara gått 3 månader. Men det är en riktigt ball känsla att kunna ha saker man inte ens vågat titta på i garderoben på så lång tid.

Jaaaaaaaaaaaaajjjjaaaaaaaaaaa.

Imorse fick jag ett meddelande från en av mina små älsklingsflickor i Harryklanen som fick mitt hjärta att ömma så.

Hon ville rådfråga tant BitterTwitter om kärlek. Bara det kan man ju tycka synd om jäntan för hehehe ;P Jag har ju inte så mycket att komma med där va :P

Hon har hittat kärlek (!) men var orolig att den inte var äkta för dom kände ingen 14is kärlek (när man ser stjärnor och inte kan äta och sova och allt sånt).

Jag sade vad JAG trodde och det var att deras kärlek började på ett annat sätt (med en tyngre start än bara jams och trams och lättsamma saker) och då blev den mognare och djupare direkt...den blev sån kärlek som folk känner efter något år av förhållandet kanske.

Den här mogna, lugna, lite djupare kärleken. Hon trodde det var ngt fel på deras förhållande för att det var så istället.

Det är synd att så många tror att kärlek bara skall vara den där första känslan hela tiden. Det är KÄR LEK...när det sen blir KÄRLEK - då kan man ta det lugnt ihop, skratta ihop, fisa ihop, ha tråkigt ihop, säga nej till varandra och mycket annat och känna ett lugn. Det betyder inte att kärleken är död. Det är ett annat stadium.

Den kära leken kommer tillbaka då och då vilket förgyller allt men man kan inte ha den hela tiden.

Hon verkade nöjd med svaret för hon älskar den här killen så. Jag sade att det var huvdsaken...att dom älskade varandra och pratade om allt, även sånt här som är jobbigt att ta upp.
Hon sade att så var det men hon behövde bara höra att det var okej även fast man inte var rosa marshmallows-kär och man studsar runt på vintergatan bländad av solen.

Nu har jag skrivit för långt.

F'låt.

Jag saknar MITT livs kärlek. Jag har träffat honom. Tyvärr lyckades jag inte behålla honom. Det är inte en besatthet...det är bara en vetskap om vad som var rätt innerst inne..även om tillfället inte var rätt DÅ.

Varför håller vi annars FORTFARANDE koll på varandra?

Jag kan leva utan dig...jag GÖR det ju hela tiden. Jag överlever, jag kan tom vara lycklig..bara inte lika lycklig!



Godnatt...puss på drömmarna

Inga kommentarer:

 
Web Analytics