lördag 19 februari 2011

Jag FÖRSÖKTE!!!!

Jag försökte att inte skratta när jag tittade på det här --->klippet <--- nu men jag skrattar så jag får ont i magen och jag inte kan andas och tårarna sprutar...FAST jag har sett det ca 200 ggr senaste dygnet.

Igår skulle jag ut med hunden efter att jag hade sett det och gick hela hundrundan och skrattade för mig själv...jag kunde inte sluta fnittra. HATAR när det blir så när man är själv :P

En gång i Dublin var jag på stan. En lång snobbig och väldigt självsäker yuppie gick och pratade i telefon och såg sig inte för och gick således in i en mycket kort stolpe som man kan låsa fast sin cykel i. Den gick precis upp till hans familjejuveler och ena minuten var han ca 1.90 lång och nästa minut var han dubbelvikt över en stolpe med ett mycket bajsnödigt ansiktsuttryck.

Jag DOOOOOOOOOOOG av skratt. Men jag kunde ju inte vara kvar och stå och skratta så han såg det...och dessutom var jag själv. Så jag knatade vidare...och där jag gick ett par meter bort, hade ju ingen sett vad som hände och fattade således inte varför jag skrattade så jag hade tårar i ögonen. JAG KUNDE INTE SLUTA HELLER!!!

Det var en mycket jobbig situation för MIG :P (att han kanske inte får barn i framtiden är mindre traumatiskt :P). Stunder som den så önskar man ännu mer än man gör annars att man satt på hojen och hade hjälm på huvudet. I hjälmen är jag ondskefull och hojtar och skrattar och visslar och härjar förfullt om jag är i stadstraffik. Det gör jag iof i bilen med..men ett svart visir är ett svart visir!

Nu längtar jag efter sommaren ÄNNU mer.

ÄKTA virrpanneinlägg from urs truly :D

pussis :D

Inga kommentarer:

 
Web Analytics