torsdag 24 mars 2011

Ahhh

Den enda myggan i Turkiet och Europeiska kontinenten såhär års...den hittade mig och bet mig på armen och på halsen :P jag är en fullständig myggmagnet. Jag måste smaka smask :)
Det var igår...idag såg jag myggans polare som hade hört ryktet att det låg en blodstinn pudding (då menar jag det inte i den snygga betydelsen utan mer den dallriga vita gelatinbetydelsen av ordet) på taket och bara väntade på att bli PENETRERAD (haha).

Men den här lilla jäveln hann jag undvika. Så nu har jag lärt mig att inte ens i Turkland är jag befriad från mygg...nät skall alltså sättas upp ÖVERALLT i denna kåk kan jag lova.

Idag har det levererats en massa möbler som mamma har köpt. Här levereras det och monteras av affärerna.
Its the shit :D inget mer karpaltunnelsyndrom av IKEA's jävla skåp...en liten snubbe (tänk Super Mario eller Luigi) bär upp allt och monterar på plats :D

Så vi har fått vara hemma hela dagen men det gav mig tid att sola vilket var störtskönt. Mamma var väl mindre nöjd att jag inte ENAGERADE mig. Hon lider ju av någon slags bokstavskombination...det är ju helt klart.

Vi har tjaffsat en hel del...inget allvarligt men det är som en konstant (makt)kamp oss emellan haha. Det slutar alltid med att hon vrålar: DET ÄR JAG SOM ÄR MAMMAN!!!! till min rygg och jag muttrar "ja DET är det ingen som tar miste på/ whatevöööör/håll TYST" eller något annat omoget.

Jag går bakåt i utvecklingen när jag umgås med henne för mycket. Hon är så bossig och delegerar hela tiden bort saker hon likaväl kan göra själv (i min åsikt :P) och då blir jag trött.

Jag HATAR när mina tjejkompisar ber sina killar om saker som dom mycketväl kan göra själva (eller vice versa..men inte så ofta faktiskt)..och mamma gör samma med mig.

Jag får alltid en bild i huvudet av att personen som frågar (och det är ingen fråga heller...det är en order..kanske maskerad som en fråga men dock) får en skitstor BRED rumpa som man kan sparka till dom i :P jag vet inte varför jag tänker så haha men det brukar hjälpa humöret medan man muttrande lunkar iväg och hämtar vad det nu är.

Det är inte så att man inte får fråga...men när det är ren lathet...när båda sitter i soffan..båda har varit på stan, båda har bla bla bla och en person...äh ni vet själva hur det kan låta.

Jag är mästare på att glida ifrån ämnet. :P Det har ni aaaldrig märkt av va?

Nu har jag iaf duschat min lite lätt rosagrillade lekamen. Vi skall på restaurang med morsans polare Annika och hennes polare Anette.

Skall försöka vara lite smartare den här gången och inte röra brödet dom serverar innan :P
Sist fick jag i mig EN tugga kött och noll potatis av den dyra grilltallriken jag hade beställt för att jag dampade loss på brödet innan och glömde att jag var opererad :P

Jag fuskbloggade på FB under tiden jag inte kom in här..lägger upp det nudå...så ni får 2 retroaktiva inlägg efter detta. Förvirrande tror jag men what the heck ;)

Puss på rumpan stumpan ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics