lördag 5 mars 2011

Jag ha vare dötti :)

Det var sååå att den häringa snubben som var som lite intresserad har varit lite på och messade lite typ och när jag efter 3 mess svarade så blev han så glad att han började ringa och jag ville inte prata för vad skulla jag säga...så jag svarade inte.

Då kanske man inte ringer mer...eller så ringer man 2 ggr till :P och skriver ännu mer sms.

Då blev det så solklart plötsligt att jag var tvungen att säga ngt (att jag inte var intresserad) för jag lovade i början att jag inte skulle vara ett dumt fruntimmer som skulle göra honom förvirrad.

Det tog 45 omskrivningar av ett sms (för vem vill säga till någon att man inte är intresserad av dom...) medan Jeanette och Micke stog med piskan i varsin hand för att kolla så jag inte var för snäll och lämnade något åt slumpen :P som han skulle känna hopp av hahaha.

Jag skrev sista meningen i smset som löd: "vi blir inte mer än vänner" och satt och funderade på om det lät mindre hårt om jag skulle skriva "vi blir NOG inte mer än vänner" men jag hade inte skrivit något ännu...då kommer Jeanette och tittar och vrålar: "OCH DU SKRIVER INTE DIT NÅGOT JÄVLA "NOG" NU FÖR I HELVETE" hahahahaha.
Hon känner mig så väl hahaha :P

Iaf så fick jag ett fint sms tillbaka där han skrev att han älskade att jag var så ärlig och att vi absolut kunde vara vänner. Phew.
Men sen ringde han typ 2 ggr till...varpå jag inte svarade :P

Jahapp.

Nucka forever? It seems that way :P

Idag skulle jag ju sova ut, så jag var uppe till 3 i natt och tänkte inte sätta första foten i golvet före halv 12 idag iaf :P men vem vaknar pigg som en jävla mört 9.34? Inte var det Harry iaf :P

Jag tvingade mig själv att ligga kvar till 10.30 och nu är jag frukosterad, påklädd och har suttit här ett bra tag o surfat...strax skall vi ut på hundprommis jag och odjuret.

Odjuret var jättesöt och mammig igår kväll när jag låg och tittade på tv. Han klättrar upp på mig där jag ligger i soffan och bökar in sig mellan mig och soffan så att han är totalt fastkilad och sen somnar han lyckligt. Trygghet :) man blir lite mjuk i hjärtat av sånt.
Ett litet djur finner sin trygghet i mig liksom :)

Hhhhhhhhhhhhhhhaahahahah nu ringde Jeanette...hon hade fått en megadump för hon tyckte det var begåvat att äta grädde, banan och nougatsås till frulle :P
Att jag dumpade på marängsviss igår kväll, så att deras septitank fylldes på till gränsen tänkte hon inte på. TROTS att jag åt världens minsta portion (en stor tesked av varje ingrediens)...det är inte mycket marängsviss....så vände jag ut och in på mitt tarmsystem och mådde fet-illa i minst 30 minuter.

Nu ringde hon alltså och kände sig rumpvåldtagen precis som jag gjorde igår och skrattade så hon nästan kräktes. Vi är lite som killarna i jackass :P

Vi funderar på att göra en film om hur det är att dumpa jag och Jeanette och Erco (Erika)..men Erco vet inget än.
Vi skall sitta vid ett bord och äta glass eller något annat som är sjukt dumpingframkallande och låta kameran rulla genom alla stadier av hjärtklappning, illamående, akut sprint mot toaletten, vacklandet ut från ett sprutlackerat badrum och fosterställningen på golvet efteråt hahahahaha. Jag tror det kommer bli MTV-material hahahahaha.

Jag vet inte om jag pallar att utsätta kroppen för det frivilligt iof...men jag kan filma Jeanettes alla nyanser av grönt i ansiktet medan hennes tjocktarm dansar lambada ;) och närborrarna är uppvidgade till noshörningsstorlek hehehe.
"Jeanette älskling...hurmår du just nu?...vill du inte ta liiite mer grädde?"
Mohahahahahahahah :P

Erika skall få äppelpaj och vaniljsås haha. Hon hade provat det ett tag efter sin operation och statusen på fejjan löd: jävla äppelfakkingpaj med vaniljjävlasås ahahahahahahahahaha. Sen provar man inte det på ett tag igen.

Nu har jag börjat få en ganska bra kunskap om vad som funkar och inte iof. Jag kommer till en gräns där jag inte kan svälja EN ENDA tugga till...även om den är i munnen. Det har aldrig hänt mig förr...jag menar...om jag har varit mätt så har jag ändå kunnat fortsätta men nu tar det stop så till den milda grad att jag bara öppnar munnen och spottar ut vad jag har däri. DET ÄR ASSKÖÖÖÖNT!!!!

Ingen mer överkonsumption. Hjärnan säger: nooooo baby!! Och kroppen lyder! Its naaaajs!

Nu skall jag ut och rasta jycken i sooolen!!!

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics