tisdag 15 mars 2011

Hejjääää

Idag är det sooool ute och det fiint för då känns det som om sommaren är på väg.
Det mesta av snön har smält bort här i stan...uet i vildmarken där Ullis och Jeanette bor (dom bor iof inte på samma ställe...men ute i vildmarken :P) så ligger det fortfarande ganska mycket is och snö...som jag märkte igår kväll. Saaatan vad ont det gjorde :P

Imorse mina vänner hände något otroligt senastionellt. Förutom att jag försov mig en timme...:P så var jag tvungen att ha skärp på mina allra smalaste jeans. Man ba :O :P

SKÄRP?!

Jag har inte haft skärp sen 2006 och inte jeans sen 2008. Cuuuhrejsi.

Det är tjockt najs att komma i jeans igen...nu vill jag bara att min buk skall dra ihop sig och sluta se ut som en tom potatissäck :P

Nu är det inget mer babbel om saken..jag MÅSTE börja träna igen. Och jag tänker göra det på dagarna :P pappa får säga vad han vill (fast jag tror han låter mig). Buken har minskat dramatiskt men det är ändå sånt som inte hittar nånstans att vara när jag trängt ner mig i ett par tajta jeans och jag behöver ingen badring ovanför skärpet liksom.

Kanske man kan jogga i Turklandet? Hmm... skall prova att träna lite där.

Mådde tjyvtjockt imorse när jag vaknade. Tänkte stanna hemma men så pallrade jag mig till jobbet. Har tänkt gå hem hela dagen...ringde tom och avbokade kunder...men jag kan inte gå hem heller :P känns fusk. Jag kan ju gå och stå liksom. Så jag gör lite småpyssel med pappersarbete etc.
Känner mig emlig och ynkipynki iaf :P

Eggy kom förbi med Lale som var tvärförkyld. Men det hindrade henne inte från att lysa upp som ett litet ljus när hon såg mig. Man blir ju glad ända in i själen. Hon skrattade högt :P (jag har den effekten på folk...dom skrattar åt mig inte med mig...eller hur var det nu :P)

Nu är dom och gör allt dom måste göra i Uppsala innan hon skall dansa ikväll (dom bor ju i Stockholm). Sen hämtar jag upp dom (utan att handla på varesig mAXI eller COOP!!!!!!) och sen sover dom över.

Idag pratade jag med Debbie för 1a gången på jättelänge. Hon har varit deppig och vägrat svara i telefon. Hon tar du värsta mastondont medicineringen just nu för att få lite mer liv ur sin pippade lever innan hon måste fixa en ny :/ och det tog knäcken på hennes livslust. Men nu verkar hon ha hittat tillbaka eftersom hon ville att jag skulle ringa. Det känns bra att prata med henne igen. Hatar när hon får sånna där ryck och stänger alla ute.

Annars då?

Inget nytt :P

Jag vill gosas och älskas...detta är inget liv som jag lever liksom.
Igår på Big Brother så kramades den lilla anonyma råttan och hunken i duschen och kysstes och jag svär jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ut ur kroppen för jag saknade det så mycket.
Det såg sååå mysigt ut! Rodney och Sanna ser ju bara äckliga ut när dom håller på men dom här två hade känsla (iaf hon :P).

Aboooo...

Det är inte bra att leva i celibat i 2 år...man blir knäpp...are

Hejdå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics