fredag 11 mars 2011

Tja

Tjena, hallå...

Jag är lite avslagen just nu av nån anledning. Men annars mår jag bra (intresseklubben bör anteckna detta).

Som vanligt sov jag förlite. Jag gick och lade mig vid 01 och somnade bortåt 01.30. Det är sååå segt att vakna sen...måste sluta med det där.

Jag fick byta in mina gympabrallor jag köpte härromdagen för DOM VAR FÖRSTORA :P i strl 42...fick byta till 40. Aboooou det har jag inte haft sen jag var typ 14. Nu är jag inte en strl 40 i alla kläder (infact INGA andra ännu :P) men dom här är strechiga och när jag springer kommer dom hasa ner.

Jag håller på att bli galen på min kropp just nu. Benen är storlek 40 och överkroppen är strl 42/44 (förut var det 46/48). Fatta hur svårt det är att hitta ngt som funkar i midjan OCH på benen samtidigt? Antingen har jag cirkustält till jeansben eller så ser jag ut som en operatjockis upptill :P
UTJÄMNING PLEASE!!!

Jeanette kom och hängde med mig igårkväll. Vi skulle kolla Chandlers nya serie som verkade kul men vi babblade och softade så vi glömde bort den och sen kom mamma en sväng. Sen blev det promenad med Harpan och sen Big Brother.

Det var en grymt mysig kväll...för det mesta.

Min mamma är så stel och tillknäppt innan man lär känna henne och hon var sjukt tråkig igår när Jeanette var där och jag stör mig nå jävulskt på det. Ist för att umgås så marscherar hon med spänd liten mun in till TVn och parkerar sig där och byter till nyheter.

Det finns liksom inget annat alternativ än nyheter och naturfilmer. Tittar man på NÅGOT annat är man OINTELLEKTUELL (jag kan inte ens stava till det ordet) och det är det värsta man kan vara i hennes ögon.

MIN tv stog på med något program i bakgrunden och innan hon ens sticker in huvudet i köket (där vi var) och sade hej eller var vänlig så går hon in och drar ner volymen och byter kanal. Sen kommer hon in i köket och är lite återhållsamt sammanbiten, tar lite mat och går till TVn och sätter på nyheterna på HÖG volym för jag och Jeanette stojjar och har roligt i köket (demonstrativt högt för att vi skall fatta att vi stör....HEMMA HOS MIG).

Hon kan inte umgås. Jag skulel vilja att min mamma kunde vara avslappnad. Komma in och säga: men heeej...hur är det...jag hörde att blablabla. Ta en kopp nånting eller mat och sätta sig och VILJA veta något trivialt om min eller Jeanettes dag eller berätta om sin egen utan att tänka på nyheterna eller något med TV.

Folk uppfattar ju henne som oartig och sammanbiten och till viss del skrämmande. Dom får inte se den söta människan jag (ibland :P) får se som är älskvärd.

Jag blir så besviken på henne då. Jag kunde börja gråta av frustration över sånt när jag var yngre för alla vill väl ha populära föräldrar. Men alla är lite skräckfaschinerade av mina för dom är så ointresserade och nonchalanta i sitt sätt..ganska ointresserade av mitt liv och mina vänner liksom.

Vad är jag inne i för jävla gnällfas :P ?

Men allvarligt...jag har verkligen börjat lacka på min mammas brister. Hon vill ha mig som sin vän som sin länk till...jag vet inte...hon vill ha mig som stöd och allt annat man får av vänner och partner etc (även om det har blivit bättre med åren)...utan att ge tillbaka vad jag behöver i gengäld eller ens försöka gissa vad det ÄR.

Det är skittypiskt henne. Bara en sån sak som julklappar och födelsedagspresenter. Hon köper aldrig vad jag verkligen skulle vilja ha. Hon köper vad hon vill ha och tycker är snyggt som jag SKALL ha. Fattar ni hur jag menar?

Jag blir så arg på henne när jag börjar analysera såhär. Arg för att hon är i mina ögon DYSFUNKTIONELL när hon inte är ute och umgås med folk eller skaffar en ny karl eller ens försöker. Men ändå ledsen för jag vet att hon VILL så förbenat men inte orkar bry sig eller lägga ner energin.

Orka köpa smink för 4000 kronor och inte använda det sen för att man skiter i att bry sig om hur man lägger på det. Man blir inte läkare och chefsöverläkare om man är dum i huvudet. Man KAN lära sig saker. Men finns inte intresset är det en annan sak.

Vet ni vad? Jag blev så jävla trött av den här konversationen att jag lägger ner nu. PALLA!!! Jag vill att min mamma skall respektera sig själv, mig och andra genom att anstränga sig att vara social och trevlig även om dom hon träffar inte är som hon eller intresserar henne EGENTLIGEN!

Jeanette tror att hon är blyg...jag kan köpa det..men är man 61 är det dags att ta tag i det och hajja att många uppfattar det som ointresse och karg-het :P (är det ens ett ord?).

Jag kan verkligen konsten att tråka ut mig själv (och andra)...nu kommer mamma...så lägligt :P hehe.
Hon är på strålande humör och kvittrar med Dominiq (som hon känner och är bekväm med...det är nog blygsel trots allt). STÖRTLÖJLIGT! Varför är en 61-årig kvinna BLYG?

Build a bridge and GET OVER IT!!! ;) jag skall gnata på henne om detta vid väl valt tillfälle (när hon är marinerad i G&T på takterassen i Alanya om 10 dagar tex...)

Jag älskar ju min mamma :)

Nu vill jag inte se eller prata om eller med familj på minst hela helgen. STÖN!!!

Puss nu skall jag färga hennes hår och sen iväg till Ullis och Ubbe. Pöss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics