torsdag 17 mars 2011

Fördriva tid

Min kund har inte kommit...

Så jag sitter och smurfar på internet :P

Inatt sov jag som sagt inte jättebra...eller jag var bekväm i sängen (vilket brukar vara problemet annars eftersom jag spänner mig så mycket att jag får ont sen på natten) men jag vaknade som om någon hade slagit på trummor 05.50 och tankarna surrade stenhårt i skallen...men jag kunde ändå inte öppna ögonen eller hålla dom öppna rättare sagt. Som en såndär kirurgmardröm :P vakensömn :P

Jag kom inte på några lösningar på problemen alls...för det gör man inte kl 6 på morgonen.
Jag funderade på att gå ut och jogga dock vilket är ett nytt positivt inslag. Reptilhjärnan tog dock över och väste att jag skulle ligga kvar och ha ångest istället :P dumt!

Igårkväll när jag var ute med Harry fick jag ett infall och började springa och det kändes jättebra. Förut så kände jag hur hela överkroppens hud och fett rörde sig i motsatt riktning från skelettet såfort jag rörde hurtigt på mig och att få whiplash av sitt eget fett är för förödmjukande så jag gav upp :P

Men igår kväll märkte jag till min stora förvåning att jag kunde springa utan att det blev utslag på Richterskalan :P så jag skall nog ta mig en joggingtur inom en nära framtid för det var kul. Dock utan ADHD't...han får prestationsångest och försöker springa 100 meter före mig och med ett koppel på ca 1,5 meter så är det lite störigt. Kanske köper ett sånt där höftkoppel så slipper jag dra sönder mina stackars nackmuskler mer.

Pappa kom till jobbet och var halvinställsam. Jag tog upp lite av vad jag har funderat på och han lyssnade med halva örat. Det var ett halvt öra mer än jag trodde han skulle lyssna med så man får va glad för det lilla.

Han brukar säga att han har skött salongen i alla år utan hjälp...BS.
Han har haft kineser som har skött bokföringen, tjejer som har jobbat själva när han har gjort annat och han har INTE haft kunder och sånt samtidigt. Så han skall faktiskt inte jämföra oss.

Han sa idag att det är för mitt eget bästa. Jag fattar hur han tänker men han måste tänka på att det är mer än mina officiella timmar jag är på salongen som mitt jobb innebär. Äh jag orkar inte hålla på.

Nä nu skall jag ta och försöööka slutföra den där jääävla inventeringen. Måste få iväg fanskapet innan jag åker bort.

Ha en bra dag. Idag är det St Patricks Day..Irlands nationaldag <3

Kram kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics