söndag 13 mars 2011

Men knull!!!!

Nu får jag cp-ryck snart!

Mamma är så jävla hajp om den här jävla resan att jag pressar ner henne i en toalett snart och sätter mig på locket tills hon lugnar sig.

Jag blir som en spottkobra av hennes jäääävla entusiasm (fast det är inte entusiasm...det skall vara något positivt..hon är konstant fakking missnöjd och vill ha allt gjort IGÅR!! DRA ÅT HELVETE!!!!).

Min enda lediga dag..jag har bett henne fara åt helvete med att ringa mig på helger...RING INTE MIG JAG RINGER (KANSKE) DIG!!!

Jag vaknar 7...vaknar 9...vaknar 11 och vill inte riktigt gå upp..gick och lade mig vid halv 4. Hon ringer och tjattrar så jag får skavsår i hjärnan...jag fräser tillslut att jag inte orkar och säger att jag ringer sen.
Känner mig helt mosig för kroppen har inte fått någon näring sen lääänge sen och dessutom lite febrig och tjock i halsen.

Hon låter som en avsnoppad flickvän och blir sur som ett jävla äppelkart. Jag skiter i't och lägger på.

DING DONG...mamma ringer IGEN vid 1 och kräver att få veta hur det skall bli med packningen som hon insisterar på skall göras gemensamt hemma hos henne för att hon skall få ner så mycket som möjligt. Jag fåååår ta med mig några klädesplagg att ha på mig...så generöst. Inte ens mitt handbagage får jag råda över ifred.

Hon kräver att jag åker o fixar mormors packning. Hon har jobbat 5 dagar och jag 6 dagar. Tycker hon kan göra det men det går ju tydligen inte. FITTKÄRRING!!

Som motprotest vägrar jag ge henne min packning idag...vaffan skall jag göra utan mina prylar i en vecka innan liksom. TÖNT!

Så kommer jag till henne med mormors grejjer varpå hon trycker en påse med saker i min famn. HÄR! Det är min agamla gymnasieböcker som hon beslutat sig för att sluta ha i mitt rum. Jahapp. Sen ar hon gått på nån jävla antikaffär och köpt gulande gamla porträtt på uppsala i äckelfula ramar som jag skall ha. Jag vill inte ha sånna tavlor. Dom passar hemma hos Agda 107 år..inte hos mig. Men dom har hon köpt. Jag får inte välja. Fick hon välja skulle mitt hem vara lika murrigt och prylbelamrat som hennes. Jag blir tillochmed förbannad på henne att hon har så mycket saker för om hon dör...så kommer VI få sitta där med en massa prylar och ha skuldkänslor för att vi inte kan göra oss av med dom.

Önskar antikrundan kunde åka hem till henne och blåsa ur kåken. Hon skulle bli rik på kuppen.

Jag vill inte ha fula gamla tavlor som ser ut som dom doppats i urin och sen fått torka. JAG VILL VÄLJA!!!!!!

Men då kommer den där lilla munnen som är 2 cm lång...ett bittert: "jaha..." och ett tvärt vänd på klacken innan hon stolpar iväg och slickar sina stooora öppna sår som hennes otacksamma OBILDADE dotter åsamkar henne.

Innan jag gick så yttrade hon dramatiskt: "tänk om någon kunde komma och muntra upp mig nångång...om du kunde komma och kvittra såp JAAAG blir lycklig".
Då sa jag: håll käften för i helvete mamma. Om du kunde låta mig längta efter dig nån jävla gång innan du kväver mig med alla jävla samtal och allt så kanske jag kunde komma och förgylla din fakking dag..men jag HINNER inte vilja. Jag hinner inte vilja för NÅGON för alla jävlar bara TJATAR!!!
Nu går jag!!

Så råkade jag såklart släppa ut hennes ögonsten..katten. Så jag fick jaga in den och sen smällde jag igen dörren och åkte hem. HELVETE!!

Jag mår illa idag för jag misskötte mig igår å nå jävulskt :P

Det var fett najs när jag hade pojkvän...dom höll avståndet på ett annat sätt då. Nu tycker dom att jag är "lättantändlig och aggressiv".

Jag kan bara säga en sak.

Kör upp den!!!! Hela vägen till blindtarmen!

Fuck off!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics