tisdag 15 mars 2011

Ja ska ba...

Varit hos jeanette o micke o myst. Kollat storebror o lite annat.

Innan ni reagerar som min mor (o säger: men kläng inte på dom hela tiden, dom vill väl va i fred) så skall jag säga att dom VILL ha dit mig...jag vet, dom måste va galna ;-)

Men det va bra att jag åkte dit för jeanette fick mig att äta en macka. Det tog emot mot slutet men hela gick ner tillslut. Jag var helt trasig innan mackan. Man behöver energi ju. Men man vill inte äta. Man blir som en unge :-P men det är tydligen vanligt att matvägra. Men då mer än någonsin måste man kämpa o äta för ju mindre man äter desto mindre blir aptiten.

Det är så knäppt att man kan operera bort aptiten. Jag fattade inte vad folk menade innan o jag tvivlar på att ni hajjar nu till 100 %. Det är som att ta en alkoholist o operera bort faschinationen med alkohol. Voila!

När jag skulle hem skulle jag visa jeanette hur jag hade nästan brutit benen i djupsnö med skare härromdagen. Under demonstrationen fastnade jag i skarig djupsnö IGEN och ramlade handlöst frammåt i tunnstrumpbyxor..mmm blodiga knän. Jag e så dutti!!

Nu ska jag o svidiga knäna sova. Puss på sune.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

Inga kommentarer:

 
Web Analytics