tisdag 8 mars 2011

Fettis dagen

Älskar sär skrivning :P

Prata inte med mig om internationella kvinnodagen.
Kan vi inte fira internationella fordonsdagen? Eller internationella elvispdagen?

Pappa ringde imorse och sade: "nemeeeen grattiiiiiiis på kvinnodageeeeeen"....asså det är ju sött för han kommer inte ihåg så många andra dagar :P men det slår mig varje år: what the fuck?! Vaddå grattis?

Kul att kvinnor innan oss har kämpat för våra rättigheter och bränt BH:ar och varit håriga under armarna. Det är fett med najs att få rösta och att vi alla har lika lite i lön :P varesig vi har dick eller inte...men vaddå grattis?!

Det är ju inte vi som har gjort något. Skänk en tanke till nått mördat offer som stenats ihjäl i Iran men inte gratta MIG...vad har jag gjort? Jag gnäller över att jag har PMS, gör mitt yttersta varje dag för att lasra bort feministernas gemensamma kännetecken (fitthår och håriga armhålor och hår på ben, muschor u name it).

Jag är kvinna 365 dagar om året...48 timmar per dygn ;)
Vad fan är en kvinnodag? Fira den i fuckin Saudi eller Afghanistan ist, dom BEHÖVER den. Eller sluta fira den helt och hållet och jobba på att vara en god INDIVID dom andra 364 dagarna ist...näe..jag fattar verkligen inte den här dagen.

För mig är det och kommer det alltid att vara FETTISDAGEN (och det skall uttalas FETTIS DAGEN) då man får smälla i sig ohämmat av semlor.
Nu kan ju inte jag det längre men jag kommer njuta av min halva semla lika mycket som Gudrun Schyman njuter av ett helrör :D

Mjaha :P

Gissa vem som hittade passet? Japp..JAG! Gissa var det låg? I FULL synlighet inne i mormors "kontor"/ gästrum där både mormor OCH mamma har letat i 3 dagar och 2 nätter.
Jag hintade till mamma att hon kanske börjar bli lite gaggig men då fräste hon värre än en lägereld med en hink vatten på :P känsligt ämne :P

Jag är överjävligt nöjd med mina ögonfransar. Dom lever upp av ett enda lager mascara...förut krävdes det fan viagra för att något skulle hända.

Jag har nästan övertalat (läs köpt) min lillebror till att börja gymma med mig :D jag lovade att betala halva hans gymkort om han började på Nautilus (hatar deras nya namn kommer aldrig använda det) med mig. Han övervägde saken. Det kan ju bli hur kul som helst. Iiiingen kan irritera mig som han kan. Fatta om jag kanaliserar det i typ bänkpress :D jag kommer bli odrägligt fit :D eller om vi går på spinning...jag kommer ju hellre att dö än att sluta trampa före honom...vi kommer psyka sönder varandra :)

Fan :( jag missade linas födelsedag :(
Jag har haft en mental blockad i flera år och velat om det var 6e eller 8e mars och på sista åren har jag fått till det ganska bra. Men i år återställdes hjärnan...eller mobilens påminnelser (när jag lämnade in den :P) och jag öbvertygade mig själv att det var 8e. FÖRLÅT GUMMAN PUSS!!!

Nu kommer min kund snart..bara 40 min försent....så jag skall väl ta och avrunda.

Ikväll kommer Ege och Lale att sova hos mig i vanlig tisdagsanda. Myyyys!

JUUUST JA!!! Jag omfamnar numer mina ålderstecken (att vakna innan klockan :P) jag skuttade upp som Rönnerdal imorse och dammsög hela lägenheten och slängde på 2 maskiner tvätt samt röjde lite.
Det var sjukt skönt att gå till jobbet och känna att allt var grejjat och inte väntar som ett regnmoln över en när man kommer hem.

Jag kan nog vänja mig vid att bli gammal ;P

Fast jag är inte kompis med mina vita hårstrån...att behöva kisa mot liten text (jo jag lovar :O)

Nu kund...

Puss på läsglasögonen ;)

1 kommentar:

G-ynther sa...

Dina vita hårstrån förlorar ju lätt mot en hel salong med produkter, och att kisa mot liten text gör ju bara att du får charmiga kråksparkar i ögonvrån.

Puss på pannloben

 
Web Analytics