torsdag 10 mars 2011

Jag är så jävla trött!!!

Läs mitt jävla fakking PS på slutet innan du dånar av moralkakor för vad jag skrivit...(riktat till folk som inte fattar ironi och sarkasm använt i denna blogg)

Det räckte inte med att jag inte sov ordentligt. När jag vaknade och skulle hälla i mig mina morgonmediciner så tyckte jag att det skulle vara gott med lite fun light flädersmak att skölja ner dom med. Som tur (!?) var hade jag en tillbringare i kylen färdigblandat.

Tillbringaren var full dvs 1½ liter blask. Av någon outgrundlig anledning så bestämmer sig handtaget att ramla av från tillbringaren JUST idag..medan jag häller upp drycken ståendes över golvet liksom.
All saft rinner helt åt helvete, in under kylskåpet, över hela köket och på trasmattan på golvet. Brrrrraaaaaa däääär.

På vägen till jobbet köper jag min älskade burk med cola light och tappar den på gågatan...den lär jag be nån annan öppna nu :P

Nu är det en unge här som svingar i inredningen medan hennes morsa sitter o gastar hennes namn en gång per 2 minuter. Jag har inga tänder kvar för dom är pulveriserade...mot varandra...men det är att föredra för annars exploderar jag.

Ungar skall fan ha ljuddämpare och munkorg om dom inte kan uppföra sig. Morsor också...
Det här är en LUGN salong där man skall kunna njuta av sin behandling. Att låta sin unge gå och dänga en miniorgel i golvet samtidigt som den spelar spastiska technoljud av barnvisor är inte OKEJ...gå lek i trafiken liksom.

Folk har ingen respekt för andra människor.
Tycker distinkt ILLA om föräldrar som tvingar på sitt föräldraskap och sina ungar på omvärlden. Täpp till ungens kakhål och visa vem som är vuxen förihelvete.

Grrrrr!!!!!

Nu är jag så arg att jag får ont i nacken.

Nu har den där morsan ropat sin unges namn för 48e gången!!! Vad HJÄLPER det att ropa hennes namn??????????

ÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååhhhhhh....Mickis och jag håller på att gå upp i ångatomer.

ANVÄND P-PILLER FÖFAAN!!!!

PS: (for the mongoloids)
Om en förälder kommer in med en unge som är lite svårflörtad eller trött etc så gör vi naturligtvis allt i vår makt för att göra det lilla grynet lyckligt med leksaker och diverse annat. Men när föräldern SKITER i hur ungen (och hon/hansjälv) påverkar salongens ljudnivå blir jag jävligt lack!! Så det handlar inte om att vi inte tycker om barn eller uppskattar våra kunder...
Man lär ju överförklara allt man skriver här så inget utrymme lämnas för sladdertackors skarpa tungor :P okej?

Puss på skvallertackan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics